UnitedConsumers opnieuw in top 3 beste energieleveranciers

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 28 januari 2011

logo gfk Onderzoeksbureau GfK heeft eind 2010 in haar jaarlijkse onderzoek naar energieleveranciers wederom aan 15.000 Nederlandse huishoudens gevraagd hoe tevreden zij zijn over hun energieleverancier. Daaruit bleek dat UnitedConsumers Energie voor het derde jaar op rij tot de top drie beste energieleveranciers behoort, een prestatie waar UnitedConsumers ontzettend trots op is.

Dikke voldoende

Paul van Selms, directeur van UnitedConsumers is uiterst tevreden met de 7,7 die UnitedConsumers Energie gemiddeld als rapportcijfer kreeg, "maar uiteraard werken we er hard aan om onze dienstverlening nog verder te verbeteren, zodat we dit rapportcijfer volgend jaar overtreffen", aldus van Selms. Ook Jeroen Barten, senior research consultant bij onderzoeksbureau GfK, is erg positief over het behaalde resultaat: "UnitedConsumers staat in alle categorieën in de top 3. Ook scoort UnitedConsumers al voor het derde jaar op rij een top drie notering en wonnen ze in 2008 de Award. Dit alles is zondermeer een knappe prestatie".

Waar wordt men op beoordeeld?

In het jaarlijkse GfK-onderzoek wordt de klant gevraagd om onder andere de prijs, hulpvaardigheid, bereikbaarheid en deskundigheid van hun energieleverancier te beoordelen. Sinds UnitedConsumers Energie in 2008 een eigen leveranciersvergunning kreeg wordt UnitedConsumers Energie meegenomen in dit grootschalige onderzoek.

Nog geen klant bij UnitedConsumers? Probeer het vrijblijvend uit!

Mede door de gegarandeerde korting en beste service krijgt UnitedConsumers al 3 jaar een top 3 notering. Bent u nog geen klant en wilt u uitproberen waarom anderen UnitedConsumers Energie zo goed beoordelen? Meld u dan nu vrijblijvend aan! Bent u toch niet tevreden, dan kunt u zonder opgaaf van reden weer terug naar uw vorige leverancier.

 

De vijf voordelen van UnitedConsumers Energie:

  • Gegarandeerde groepskorting: altijd goedkoper dan uw regionale nutsbedrijf
  • Betrouwbaar: u kunt altijd op UnitedConsumers Energie rekenen
  • Geheel vrijblijvend: u bent niet gebonden aan een contract
  • De beste service: klantvriendelijk en uitstekend bereikbaar
  • Eenvoudig: heldere uitleg over uw afrekening