UnitedConsumers scoort tweede plaats GfK Energy Award

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 27 januari 2012

Onderzoeksbureau GfK heeft eind 2011 in haar jaarlijkse onderzoek naar energieleveranciers aan 15.000 Nederlandse huishoudens gevraagd hoe tevreden zij zijn over hun energieleverancier. Daaruit bleek dat UnitedConsumers Energie met 0,1 punt verschil nipt achter winnaar GreenChoice geëindigd is. Het is alweer het vierde jaar op rij dat UnitedConsumers Energie tot de top drie beste energieleveranciers behoort, een prestatie waar UnitedConsumers ontzettend trots op is.

Dikke voldoende

Paul van Selms, directeur van UnitedConsumers, is uiterst tevreden met de 7,9 die UnitedConsumers Energie gemiddeld als rapportcijfer kreeg, "Vorig jaar scoorden we gemiddeld een 7,7 in het onderzoek, dat is toch weer een verbetering van 0,2 punt. Uiteraard blijven wij onze dienstverlening nog verder verbeteren om dit rapportcijfer volgend jaar hopelijk te overtreffen", aldus van Selms.

Ook Jeroen Barten, senior research consultant bij onderzoeksbureau GfK, is erg positief over het behaalde resultaat: "UnitedConsumers is inmiddels een vertrouwd gezicht in de top drie. Na een overwinning in 2008 en een derde plaats in 2009 en 2010, neemt UnitedConsumers dit jaar de tweede plaats voor haar rekening. De kwaliteit van dienstverlening en dit consumentencollectief zijn dus van een hoog niveau".

Waar wordt men op beoordeeld?

In het jaarlijkse GfK-onderzoek wordt de klant gevraagd om onder andere de prijsbeleving, betrouwbaarheid, hulpvaardigheid, milieuvriendelijkheid en deskundigheid van hun energieleverancier te beoordelen. Op de aspecten prijsbeleving, snelheid, hulpvaardigheid en bereikbaarheid behaalde UnitedConsumers Energie zelfs een nummer 1 notering!

Nog geen klant bij UnitedConsumers? Probeer het vrijblijvend uit!

Mede door de gegarandeerde korting en beste service krijgt UnitedConsumers al 4 jaar een top 3 notering. Bent u nog geen klant en wilt u uitproberen waarom anderen UnitedConsumers Energie zo goed beoordelen? Meld u dan nu aan en profiteer ook van gemiddeld 340 euro korting op uw energierekening en onze beste service!

 

De vijf voordelen van UnitedConsumers Energie:

  • Profiteer van onze Stapelkorting: maar liefst 3 gestapelde kortingen
  • Betrouwbaar: u kunt altijd op UnitedConsumers Energie rekenen
  • Milieubewust: u krijgt groene stroom voor de prijs van grijze stroom
  • De beste service: klantvriendelijk en uitstekend bereikbaar
  • Eenvoudig: heldere uitleg over uw afrekening