UnitedConsumers verkozen tot beste energieleverancier

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 11 juni 2012

Klanttevredenheid op hoogste punt ooit! Goed nieuws, want UnitedConsumers wordt door de leden van Vereniging Eigen Huis (VEH) het hoogst gewaardeerd in het jaarlijkse onderzoek naar klanttevredenheid onder energieleveranciers in Nederland. Het gemiddelde rapportcijfer dat VEH-leden aan UnitedConsumers geven is een 8,2. Vorig jaar was dat nog een 8,0 gemiddeld. Hiermee deelt UnitedConsumers de koppositie met GreenChoice.

Het onderzoek werd in februari en maart gehouden onder 6.090 leden van VEH en is in juni gepubliceerd in het VEH-Magazine. Sinds 2009 voert VEH jaarlijks (met uitzondering van 2011) een onderzoek uit onder haar leden over de klanttevredenheid van de dienstverlening van de energieleverancier.

In 2009 en 2010 haalde UnitedConsumers de tweede plaats in dit onderzoek, maar dit jaar stijgen we door naar de koppositie. Natuurlijk zijn we met het hele team ontzettend trots op dit resultaat. Hieruit blijkt dat je niet groot hoeft te zijn om een goede klantenservice en scherpe tarieven te kunnen bieden.

Hoogste rapportcijfer voor UnitedConsumers Energie:

UnitedConsumers Energie krijgt op veel aspecten in het onderzoek hoge rapportcijfers en gemiddeld zelfs het beste rapportcijfer. Hieronder vindt u de rapportcijfers over ons, zoals die gegeven zijn door de VEH-leden.

- Algemene tevredenheid 8,2
- Tevredenheid scherpte tarieven 7,7
- Bereikbaarheid 7,9
- Jaarlijkse afrekening 8,1
- Klantvriendelijkheid 8,2
- Maandelijks voorschotbedrag 7,7

Klik hier om het hele VEH-onderzoek over 2012 zelf nog eens na te lezen. Lees hier de VEH-onderzoeken van 2009 en 2010.

Meld u ook aan voor onze energie met korting en ervaar zelf waarom onze energieklanten onze dienstverlening zo waarderen.