Veel Nederlanders stappen over van energieleverancier

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 12 juli 2012

Nederland stapt over, u ook? In drie maanden tijd is er een toename van 46% opgemerkt in het aantal overstappers. Nederlanders lijken zich bewust te zijn geworden van de stijgende energietarieven. Ook de Consumentenbond heeft inmiddels de veranderingen van het recente consumentengedrag bevestigd, meldt het AD.

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) geeft aan dat bijna 10 procent van de huishoudens vorig jaar van energieleverancier is veranderd. Ook dit jaar is de verwachting dat Nederland weer massaal van energieleverancier gaat veranderen. Mensen horen van vrienden dat overstappen probleemloos verloopt en dat de besparing fors is. Het gaat in sommige gevallen over honderden euro's.

Meld u ook aan voor UnitedConsumers energie met Stapelkorting en ervaar zelf waarom onze energieklanten onze groepskorting en dienstverlening zo waarderen.