UnitedConsumers krijgt nominatie voor GfK Energy Award

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 22 januari 2013

UnitedConsumers is voor het vijfde jaar op rij genomineerd voor de GfK Energy Award, een prijs voor de "Beste Energieleverancier van 2012 op de consumentenmarkt". Deze nominatie betekent dat UnitedConsumers Energie in 2012 in ieder geval bij de beste 3 energieleveranciers behoort, nu meer dan 20 energieleveranciers reeds afgevallen zijn.

Waar wordt men op beoordeeld?

Het jaarlijkse GfK onderzoek wordt gehouden onder ruim 15.000 huishoudens, waarbij men gevraagd wordt om de eigen energieleverancier te beoordelen. Meegenomen in het onderzoek worden onder andere de prijs, hulpvaardigheid, bereikbaarheid en de deskundigheid van hun energieleverancier. UnitedConsumers Energie kreeg in 2008 een eigen leveranciersvergunning en wordt sindsdien meegenomen in dit grootschalige onderzoek.

UnitedConsumers al 5 jaar aan de top

Ook in 2008, 2009, 2010 en 2011 werd UnitedConsumers Energie al genomineerd voor deze prijs, waarbij de prijs in 2008 zelfs door ons gewonnen werd. UnitedConsumers Energie hoort dus al 5 jaar bij de top van de Nederlandse energieleveranciers.

Bekendmaking op woensdag 30 januari 2013

Op woensdag 30 januari wordt door GfK bekend gemaakt wie de felbegeerde prijs in ontvangst mag nemen. Ook Greenchoice en Electrabel zijn nog in de race om de prijs te mogen ontvangen.

Nog geen klant bij UnitedConsumers? Probeer het vrijblijvend uit!

Probeer het vrijblijvend uit! Mede door onze gegarandeerde korting en beste service hebben we een top 3 notering gekregen. Bent u nog geen klant en wilt u uitproberen waarom anderen ons zo goed beoordelen?
Meld u dan nu aan en krijg ook 340 euro korting!