UnitedConsumers opnieuw beste energieleverancier

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 5 juni 2013

Weer is UnitedConsumers beste energieleverancier!
Vandaag hebben wij geweldig nieuws gekregen. UnitedConsumers is namelijk ook dit jaar door de leden van Vereniging Eigen Huis (VEH) het hoogst beoordeeld op kwaliteit, service en klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 8,1 delen wij wederom de nummer 1 positie met GreenChoice

Bijna 14.000 leden van VEH hebben meegedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek energieleveranciers. Dit onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door VEH onder haar leden. Onderdelen die onderzocht worden zijn: communicatie, bereikbaarheid en klantvriendelijkheid.

Ook vorig jaar haalde UnitedConsumers de eerste plaats in dit onderzoek. Een prestatie waar ons hele team uiteraard erg trots op is. Wij zullen ons uiterste beste doen om deze hoge waardering ook in 2013 waar te maken en onze dienstverlening nog beter te maken.

Goedkope energie en goede service gaan samen:

UnitedConsumers Energie laat zien dat een scherpe prijs en goede service prima samen gaan. UnitedConsumers koopt samen met 500.000 consumenten in Nederland groot in en kan daardoor o.a. goedkopere energie aanbieden. Hieronder ziet u een opsomming van de rapportcijfers die wij hebben gekregen.

Algemene tevredenheid 8,1
Tevredenheid scherpte tarieven 7,7
Bereikbaarheid 8,3
Online dienstverlening 8,0
Jaarlijkse afrekening 8,4
Klantvriendelijkheid 8,2
Maandelijks voorschotbedrag

7,7

Klik hier om het hele VEH-onderzoek over 2013 zelf nog eens na te lezen. Lees hier de VEH-onderzoeken van 2009, 2010 en 2012. In 2011 is er geen onderzoek geweest.
Meld u ook aan voor onze energie met korting en ervaar zelf waarom onze energieklanten onze dienstverlening zo waarderen.