Opnieuw hoge score UnitedConsumers als energieleverancier

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 24 januari 2014

"UnitedConsumers Energie gooit hoge ogen"

UnitedConsumers Energie wordt opnieuw hoog beoordeeld op klanttevredenheid. Dat blijkt uit een onderzoek van vergelijkingssite Energievergelijken.nl. "UnitedConsumers Energie gooit hoge ogen", is te lezen op nieuwswebsite energiebusiness.nl. UnitedConsumers Energie is blij met de resultaten van het onderzoek. "Het laat maar weer eens zien dat je niet de grootste hoeft te zijn om de beste service te verlenen."

Meer dan 21.500 consumenten hebben de afgelopen maanden hun oordeel over energieleveranciers gegeven. UnitedConsumers Energie scoorde een gemiddeld cijfer van 7,5. De 'grote jongens' zoals Essent, Nuon en Eneco zitten rond het gemiddelde. Eerder riep de Consumentenbond UnitedConsumers Energie al uit tot beste energieleverancier.