GfK nomineert UnitedConsumers opnieuw voor Energy Award

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 7 februari 2014

UnitedConsumers Energie is voor het zesde jaar op rij genomineerd voor de GfK Energy Award. De twee andere genomineerden zijn Greenchoice en Woonenergie. Dinsdag 11 februari maakt onderzoeksbureau GfK bekend wie de beste energieleverancier op de consumentenmarkt is.

Al zes jaar in top 3 beste energieleveranciers

UnitedConsumers Energie wordt sinds 2008 meegenomen in het onderzoek, toen zij een eigen leveranciersvergunning kreeg. Vanaf dat moment staat UnitedConsumers Energie in de top 3 van beste energieleveranciers, met in 2008 en 2012 zelfs een eerste prijs. In eerder onderzoek begin dit jaar kreeg UnitedConsumers Energie van onder andere de Consumentenbond en Energievergelijken.nl ook al goede beoordelingen.

Beoordelingscriteria

Het jaarlijkse GfK onderzoek wordt gehouden onder ruim 15.000 huishoudens. Onder andere de prijs, bereikbaarheid, hulpvaardigheid en deskundigheid van energieleveranciers wordt beoordeeld.