UnitedConsumers opnieuw beste energie en zorgverzekering

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 12 januari 2016

UnitedConsumers is opnieuw in de prijzen gevallen. Voor de vijfde keer ontvangt UnitedConsumers de Beste Service Award Energie. Het consumentencollectief wist ook de prijs voor Beste Zorgverzekeraar 2015 - 2016 in de wacht te slepen. De Beste Service Award is een consumentenprijs en wordt uitgereikt aan dienstverleners met de beste beoordelingen en hoogste rapportcijfers van hun klanten op Opiness.nl.

Beste energieleverancier 2015 - 2016

UnitedConsumers mag zich opnieuw beste energieleverancier noemen. Zij worden onder meer geroemd om de snelle, goede en persoonlijke service. Klanten geven aan in de reviews 'al jaren klant te zijn en te blijven' (20%). Men noemt het woord 'tevreden' zeer vaak in de reviews (33%) met uitschieters naar 'prima' (10%) 'perfect of super' (7%). Ook het woord 'duidelijk' wordt veel geschreven (10%) en het spaarprogramma en korting is een belangrijke reden om klant te zijn (14%). Met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,9 mag UnitedConsumers Energie zich een terechte winnaar noemen.

Beste zorgverzekeraar 2015 - 2016

Meer dan 200 consumenten beoordeelden de zorgverzekering van UnitedConsumers. Dit resulteerde in het mooie rapportcijfer 8,4 en de award voor beste zorgverzekeraar. Voornamelijk de service rondom zorgverzekering en het sparen voor korting wordt door de consument positief beoordeeld.

Bas Poell, directeur UnitedConsumers: "Wij zijn echt bezig onze klanten te helpen. Wij willen het efficiënter en gemakkelijker maken voor onze klanten, daar ligt onze focus, niet op het verbeteren van de interne processen omdat we daar zelf beter van worden. Ik denk dat we daarmee dat verschil maken en dat voelen onze klanten".

Beste Service Awards

De Awards voor Beste Service worden jaarlijks toegekend aan bedrijven in diverse branches. Het is een consumentenprijs gebaseerd op klantoordelen. Winnaars dienen een minimum van 100 reviews te hebben, waarvan 50 in het afgelopen jaar en het hoogste klantoordeel in hun categorie.

Over Opiness.nl

Opiness bestaat sinds oktober 2014 en is een onafhankelijk platform waar consumenten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Opiness nodigt bedrijven uit om openlijk het resultaat van het klantonderzoek te presenteren. Op voorwaarde dat zij werken met een gerenommeerd onderzoeksbureau en dat de informatie transparant gepubliceerd wordt.