1ste prijs voor UnitedConsumers Energie

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 30 juni 2016

UnitedConsumers is deze maand wederom tot beste energieleverancier van Nederland gekozen. Dat blijkt uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis. Met een 8,4 als eindcijfer een terechte eerste plaats.

Onderzoek Vereniging Eigen Huis

Dit jaar heeft Vereniging Eigen Huis voor de vijfde keer onderzoek gedaan naar de beoordeling van klanten over hun energieleverancier. Onderzocht werd hoe de algemene tevredenheid is onder klanten van energieleveranciers. Ruim 11.000 leden hebben deelgenomen aan dit onderzoek.

Tevreden energieklanten

Uit het onderzoek van Vereniging Eigen Huis blijkt dat huiseigenaren over het algemeen tevreden zijn over hun energieleverancier. Ten opzichte van voorgaande jaren zijn op de meeste aspecten waarop beoordeeld is de rapportcijfers omhoog gegaan. De gemiddelde tevredenheid is ten opzichte van de laatste meting in 2013 met 0,2 punten toegenomen. UnitedConsumers komt in het huidige onderzoek als beste uit de bus met een gemiddelde beoordeling van een 8,4. Greenchoice volgt op de voet met een 8,3. Het laagste cijfer dat werd gegeven is een 7,4. Een ruime voldoende.

UnitedConsumers Energie als beste beoordeeld

Aspecten die in het onderzoek naar voren kwamen zijn onder andere communicatie, bereikbaarheid klantenservice, klantvriendelijkheid en online dienstverlening. Maar ook de beoordeling van de jaarlijkse eindafrekening, het overeengekomen tarief en maandelijkse voorschotbedragen kwamen aan bod.

Op zes van de negen onderdelen wordt UnitedConsumers met het hoogste cijfer beoordeeld. Vooral op bereikbaarheid van de klantenservice, klantvriendelijkheid en duidelijke communicatie scoren zij goed. Een terechte eerste plaats als energieleverancier.

Goedkope energie met een glimlach

Wilt u ook voordelige energietarieven en een vriendelijke service? Bekijk de voordelen van UnitedConsumers Energie. Aanmelden gaat snel en eenvoudig online. Zo doen we dat.