Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers wint PriceWise Zilveren Energie Award 2019

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 12 maart 2020

Feest! UnitedConsumers wint de Zilveren Energie Award 2019 van PriceWise. De vergelijkingswebsite reikt jaarlijks awards uit aan de drie beste en meest groene energieleveranciers van Nederland. PriceWise kwam hoogstpersoonlijk langs op het kantoor van UnitedConsumers voor de uitreiking van de award.

beoordeling PriceWise Award

Energieprijzen gewaardeerd met een 10

In het eindrapport scoort UC zeer hoog op het onderdeel prijsstelling en klantenservice. De energieprijzen worden beoordeeld met een 10, waarmee UnitedConsumers tot de allergoedkoopste behoort. Het aantal verkopen wordt beloond met een 7,3. Tel daar de 7,5 voor klanttevredenheid bij op en de gemiddelde score komt uit op een prachtige 8,1.

Paul van Selms, directeur van UnitedConsumers, vertelt trots: “Bij UnitedConsumers is service heel belangrijk; het is daarom mooi om te zien dat we mede door de klanttevredenheidsscore deze award mogen ontvangen. Daarnaast is het betaalbaar maken van vaste lasten ons streven. Daarmee willen we het verschil maken. Dit onderzoek bevestigt dat we goed op weg zijn.”

Wie wint? De klant beslist!

Sinds 2014 onderzoekt PriceWise ieder jaar de beste en meest groene energieleveranciers. Het resultaat van de award is voor vijftig procent gebaseerd op klantbeoordelingen. De andere helft van het eindoordeel bestaat uit de prijsstelling van de energieleverancier. Dit jaar werd voor het eerst ook het aantal verkopen meegewogen in het eindoordeel.

Iedere klant die overstapt via PriceWise heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan een klanttevredenheidsonderzoek. Op die manier verzamelde de overstappartij dit jaar meer dan 4.000 beoordelingen over o.a. het overstapproces, informatievoorziening, klantenservice en de prijskwaliteitverhouding.

Ook goedkope energie?