Contact
Mijn UnitedConsumers

Pricewise Zilveren Energie Award 2020

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 24 maart 2021

Hoera! Met een gemiddelde score van 8,3 zijn wij als tweede geëindigd in de jaarlijkse Energie Awards van PricewiseVanwege de huidige coronamaatregelen kon Pricewise de award niet fysiek aan ons overhandigen. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken en werd de Zilveren Energie Award 2020 digitaal aan ons uitgereikt!

pricewise award

Energieprijzen gewaardeerd met een 9,0

In het eindrapport scoren we zeer hoog op het onderdeel prijsstelling. De energieprijzen worden beoordeeld met een 9,0 en het aantal verkopen wordt beloond met een 9,1. Tel daar de 7,5 voor klanttevredenheid bij op en de gemiddelde score komt uit op een prachtige 8,3. Daar zijn we trots op!

Beoordelingen

Over de Pricewise Energie Awards

Sinds 2014 onderzoekt Pricewise ieder jaar de beste en meest groene energieleveranciers. Het onderzoek voor de Energie Awards bestaat uit drie onderdelen:

  • Klantbeoordelingen (50%)
  • Aantal verkopen (25%)
  • Prijsstelling (25%)

De Pricewise Energie Awards zijn voor vijftig procent gebaseerd op klantbeoordelingen, vijfentwintig procent prijsstelling en de overige vijfentwintig procent bestaat uit het aantal verkopen.

Iedere klant die overstapt via Pricewise heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan een klanttevredenheidsonderzoek. Op die manier verzamelde de overstappartij dit jaar 5.067 beoordelingen over o.a. het overstapproces, informatievoorziening, klantenservice en de prijs-kwaliteitverhouding.

Lage energieprijzen en hoge service

Wilt u goedkope energie en een service met een glimlach? Kies dan voor UnitedConsumers! Onze tarieven liggen altijd 10% lager dan de Gemiddelde Landelijke Energieprijs van de 10 grootste energieleveranciers in Nederland. Zo kunt u jaarlijks tot wel € 120,- besparen. Doe er iets leuks mee!

Bereken mijn tarief