TopImage

Elke maand besparengeeft u energie

Delta energie vergelijken

Vergelijk de voorwaarden en klantbeoordeling van energie van Delta met UnitedConsumers Energie. U kunt energie vergelijken op prijs, maar vergeet ook de service niet! Komt u er niet uit, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar.

Bereken voordeel

Vergelijken UnitedConsumers Energie en Delta

In onderstaand vergelijkingsoverzicht ziet u meteen het verschil in service, beoordeling en korting tussen energie van UnitedConsumers en Delta.

  Logo UC Logo Delta
Hetzelfde variabel tarief
Welkomstbonus € 70,00
Vaste jaarkorting € 90,00
Verbruikskorting € 180,00
Totale korting (in 3 jaar) € 340,00
Korting en tarieven  
Service    
Overstapservice
Piek Dal Check
Opiness 8,5 7,1
Vereniging Eigen Huis 8,1 7,8
Consumentenbond 7,9 7,0
Aanmelden Aanmelden -

Wilt u een andere energieleverancier vergelijken?

Voordelen UnitedConsumers Energie

  • Goedkoper dan regioleverancier: leveringstarieven met 1,00 cent korting.
  • Korting op energiekosten: verbruikskorting gemiddeld € 60,00 per jaar.
  • Warm welkom: u ontvangt een welkomstbonus van € 70,00.
  • Vaste korting: ieder jaar een vast voordeel van € 30,00.
  • Lage prijs: gemiddeld € 340,00 korting in drie jaar.

Meer over UnitedConsumers Energie

In Nederland bent u vrij om uw eigen energieleverancier te kiezen. UnitedConsumers Energie geeft altijd korting op stroom en gas. Waar u ook woont. Wij volgen de energieprijzen van uw regioleverancier. Daar krijgt u altijd 1,00 cent korting op. Uw voordeel kan oplopen tot € 340,00 in drie jaar. Bovendien is overstappen zo geregeld. U hoeft zich alleen maar aan te melden, wij doen de rest.

Als energieleverancier staat UnitedConsumers Energie voor goedkope energie en goede service. Wij vinden het belangrijk dat u altijd bij ons terecht kunt voor vragen over uw energierekening, meterstanden, energieprijzen en duurzame energie.

Direct aanmelden

Meer over Delta

Ontstaan uit een fusie tussen de watermaatschappij en de provinciale Zeeuwse energiemaatschappij, werd in 1991 DELTA opgericht. Een energiebedrijf verantwoordelijk voor de stoom- en gasvoorzieningen in Zeeland. Sinds de splitsing tussen de taken van energieleverancier en netbeheer is het netbeheer sinds 2006 komen te vallen onder DELTA infra BV. Als netbeheerder is DELTA infra verantwoordelijk voor onderhoud en aanleg van het energienetwerk in Zeeland.