E.ON energie vergelijken

Vergelijk de voorwaarden en klantbeoordeling van energie van E.ON met UnitedConsumers Energie. U kunt energie vergelijken op prijs, maar vergeet ook de service niet! Komt u er niet uit, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar.

Bereken voordeel

Vergelijken UnitedConsumers Energie en E.ON

In onderstaand vergelijkingsoverzicht ziet u meteen het verschil in service, beoordeling en korting tussen energie van UnitedConsumers en E.ON.

Logo Eon
Welkomstbonus
€ 70,00
Totale korting
€ 70,00
Service
Logo UnitedConsumers
Logo Eon
Overstapservice
Opiness
8,5
5,8
Vereniging Eigen Huis
8,1
7,3
Consumenten
bond
7,9
6,7

Wilt u een andere energieleverancier vergelijken?

Voordelen UnitedConsumers Energie

  • Goedkope energie: tot € 385,00 korting in drie jaar!
  • Eenvoudig overstappen: wij regelen het voor u
  • Profiteer standaard van 100% windenergie

Meer over UnitedConsumers Energie

In Nederland bent u vrij om uw eigen energieleverancier te kiezen. UnitedConsumers Energie geeft altijd korting op stroom en gas. Waar u ook woont, uw voordeel kan oplopen tot € 385,00 in drie jaar. Bovendien is overstappen zo geregeld. U hoeft zich alleen maar aan te melden, wij doen de rest.

Als energieleverancier staat UnitedConsumers Energie voor goedkope energie en goede service. Wij vinden het belangrijk dat u altijd bij ons terecht kunt voor vragen over uw energierekening, meterstanden, energieprijzen en duurzame energie.

Direct aanmelden

Meer over E.ON

Na een overname van het Zuid-Hollandse Elektriciteitsbedrijf werd het Duitse E.ON in 2000 actief in Nederland. Een sterke en grote speler op de internationale energiemarkt en een betrouwbare energieleverancier. E.ON Benelux produceert stroom en gas en is bekend als leverancier in de regio Eindhoven na de overname van NRE Energie en Q Energie in Eindhoven.