TopImage

Elke maand besparengeeft u energie

Essent energie vergelijken

Vergelijk de voorwaarden en klantbeoordeling van energie van Essent met UnitedConsumers Energie. U kunt energie vergelijken op prijs, maar vergeet ook de service niet! Komt u er niet uit, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar.

Bereken voordeel

Vergelijken UnitedConsumers Energie en Essent

In onderstaand vergelijkingsoverzicht ziet u meteen het verschil in service, beoordeling en korting tussen energie van UnitedConsumers en Essent.

  Logo UC Logo Essent
Hetzelfde variabel tarief
Welkomstbonus € 70,00
Vaste jaarkorting € 90,00
Verbruikskorting € 180,00
Totale korting (in 3 jaar) € 340,00
Korting en tarieven  
Service    
Overstapservice
Piek Dal Check
Opiness 8,5 6,5
Vereniging Eigen Huis 8,1 7,4
Consumentenbond 7,9 6,8
Aanmelden Aanmelden -

Wilt u een andere energieleverancier vergelijken?

Voordelen UnitedConsumers Energie

  • Goedkoper dan regioleverancier: leveringstarieven met 1,00 cent korting.
  • Korting op energiekosten: verbruikskorting gemiddeld € 60,00 per jaar.
  • Warm welkom: u ontvangt een welkomstbonus van € 70,00.
  • Vaste korting: ieder jaar een vast voordeel van € 30,00.
  • Lage prijs: gemiddeld € 340,00 korting in drie jaar.

Meer over UnitedConsumers Energie

In Nederland bent u vrij om uw eigen energieleverancier te kiezen. UnitedConsumers Energie geeft altijd korting op stroom en gas. Waar u ook woont. Wij volgen de energieprijzen van uw regioleverancier. Daar krijgt u altijd 1,00 cent korting op. Uw voordeel kan oplopen tot € 340,00 in drie jaar. Bovendien is overstappen zo geregeld. U hoeft zich alleen maar aan te melden, wij doen de rest.

Als energieleverancier staat UnitedConsumers Energie voor goedkope energie en goede service. Wij vinden het belangrijk dat u altijd bij ons terecht kunt voor vragen over uw energierekening, meterstanden, energieprijzen en duurzame energie.

Direct aanmelden

Meer over Essent

Het energiebedrijf Essent werd in 1999 opgericht en is ontstaan uit een fusie tussen de voormalige nutsbedrijven PNEM/MEGA en EDON. Essent is producent van elektriciteit en gas en zorgt voor de levering van energie in heel Nederland. De naam is ontwikkeld door Globrands, die ook achter Thalys, Senseo en DigiD zit. Sinds de splitsing van de taken van energiebedrijven is het bedrijfsonderdeel dat verantwoordelijk was voor aanleg en onderhoud van het gas- en stroomnetwerk verder gegaan onder de naam Enexis.