NUON energie vergelijken

Vergelijk de voorwaarden en klantbeoordeling van energie van NUON met UnitedConsumers Energie. U kunt energie vergelijken op prijs, maar vergeet ook de service niet! Komt u er niet uit, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar.

Bereken voordeel

Vergelijken UnitedConsumers Energie en NUON

In onderstaand vergelijkingsoverzicht ziet u meteen het verschil tussen energie van UnitedConsumers en NUON.

Kies product
Deze tarieven zijn geldig van 05-02-2020 tot en met 04-03-2020

Wilt u een andere energieleverancier vergelijken?

Voordelen UnitedConsumers Energie

  • Goedkope energie: tot € 270,00 korting in drie jaar!
  • Eenvoudig overstappen: wij regelen het voor u
  • Profiteer standaard van 100% windenergie

Meer over UnitedConsumers Energie

In Nederland bent u vrij om uw eigen energieleverancier te kiezen. UnitedConsumers Energie geeft altijd korting op stroom en gas. Waar u ook woont, uw voordeel kan oplopen tot € 270,00 in drie jaar. Bovendien is overstappen zo geregeld. U hoeft zich alleen maar aan te melden, wij doen de rest.

Als energieleverancier staat UnitedConsumers Energie voor goedkope energie en goede service. Wij vinden het belangrijk dat u altijd bij ons terecht kunt voor vragen over uw energierekening, meterstanden, energieprijzen en duurzame energie.

Direct aanmelden

Meer over NUON

Als energiebedrijf is NUON in 1994 ontstaan na een fusie van een aantal energiebedrijven in Friesland, Gelderland en de Veluwe. De naam komt van de onderdelen: 'nu' (van Nutsbedrijf) en 'on' (voor Oost en Noord Nederland). Na de splitsing van de taken van netbeheer en energieleverancier, is het onderdeel van netbeheer verder gegaan onder de naam Liander (onderdeel van Alliander).