Contract invullen met onze hulp

Als u een telefoon abonnement of een sim only abonnement bij UnitedConsumers heeft aangevraagd, krijgt u een offerte thuisgestuurd. Bij deze offerte zit ook de overeenkomst die u met de mobiele provider aangaat. We leggen u uit hoe dit werkt.

Vul uw contract duidelijk en volledig in

Voor een snelle afhandeling van uw aanvraag is het belangrijk dat u uw contract volledig invult. Gebruik bij voorkeur een zwarte pen. Vul uw gegevens duidelijk in, onderteken het contract en maak een kopie voor uw eigen administratie. Het contract stuurt u samen met de volgende informatie naar UnitedConsumers.

  • Een duidelijke kopie van een geldig identiteitsbewijs.
  • Een goed leesbare kopie van uw bankpas.

Stuur uw documentatie op tijd terug naar UnitedConsumers

Op de offerte die u ontvangt staat duidelijk vermeld op welke datum uw aanvraag verloopt en welke documenten we  van u nodig hebben. Zorg er dus voor dat u alle informatie op tijd naar ons terugstuurt. U kunt het contract en de kopieën van uw documenten mailen naar gsm@unitedconsumers.nl.

U kunt de informatie ook per post naar ons sturen. Niet of plak geen documenten aan elkaar en zorg ervoor dat alle documenten op een aparte A4 pagina staan. Als u nog opmerkingen heeft, kunt u deze op een apart blad vermelden. Stuur uw aanvraag in een correct gefrankeerde envelop naar:

UnitedConsumers
T.a.v. Afdeling aanvragen
Postbus 2221
5500 BE Veldhoven

Offerte is vrijblijvend

De offerte die u ontvangt is vrijblijvend. Als u zich nog bedenkt, kunt u ervoor kiezen om de benodigde documentatie niet terug te sturen naar UnitedConsumers. Uw aanvraag voor een telefoon met abonnement of sim only abonnement komt in dat geval te vervallen.

Lees ook

Tips en advies
Looptijd aanbiedingen
Bedenktijd abonnement
1 cent betalen ter verificatie
Ontvangst simkaart en toestel
Sim only abonnement vergelijken
Smartphone vergelijken