Contract invullen met onze hulp

Als u een telefoon abonnement of een sim only abonnement bij UnitedConsumers heeft aangevraagd, krijgt u een offerte thuisgestuurd. Bij deze offerte zit ook de overeenkomst die u met de mobiele provider aangaat. We leggen u uit hoe dit werkt.

Vul uw contract duidelijk en volledig in

Voor een snelle afhandeling van uw aanvraag is het belangrijk dat u uw contract volledig invult. Gebruik bij voorkeur een zwarte pen. Vul uw gegevens duidelijk in, onderteken het contract en maak een kopie voor uw eigen administratie. Het contract stuurt u samen met de volgende informatie naar UnitedConsumers.

  • Een duidelijke kopie van een geldig identiteitsbewijs.
  • Een goed leesbare kopie van uw bankpas.

Stuur uw documentatie op tijd terug naar UnitedConsumers

Op de offerte die u ontvangt staat duidelijk vermeld op welke datum uw aanvraag verloopt en welke documenten we  van u nodig hebben. Zorg er dus voor dat u alle informatie op tijd naar ons terugstuurt. U kunt het contract en de kopieën van uw documenten mailen naar gsm@unitedconsumers.nl.

U kunt de informatie ook per post naar ons sturen. Niet of plak geen documenten aan elkaar en zorg ervoor dat alle documenten op een aparte A4 pagina staan. Als u nog opmerkingen heeft, kunt u deze op een apart blad vermelden. Stuur uw aanvraag in een correct gefrankeerde envelop naar:

UnitedConsumers
T.a.v. Afdeling aanvragen
Postbus 2221
5500 BE Veldhoven

Offerte is vrijblijvend

De offerte die u ontvangt is vrijblijvend. Als u zich nog bedenkt, kunt u ervoor kiezen om de benodigde documentatie niet terug te sturen naar UnitedConsumers. Uw aanvraag voor een telefoon met abonnement of sim only abonnement komt in dat geval te vervallen.