De beste sim only en gsm aanbiedingen, elke maand

Wilt u nóg goedkoper bellen? Speciaal voor u selecteert UnitedConsumers de beste sim only en gsm aanbiedingen. Het aanbod wisselt elke maand, kijk dus regelmatig op onze website om niets te missen. Benieuwd welk sim only abonnement het beste bij u past? Bij ons kunt u eenvoudig een sim only abonnement vergelijken.

De beste aanbiedingen tot het einde van de maand

Met een goedkoop abonnement wordt bellen nóg leuker. Elke maand selecteren wij nieuwe aanbiedingen voor abonnementen met een telefoon en sim only abonnementen. Kies bij uw telefoon abonnement een smartphone van Samsung, Apple of HTC. Een abonnement aanvragen is zo geregeld. Misschien dat onze tips en adviezen u daarbij kunnen helpen.

De aanbiedingen zijn een maand geldig. De vervaldatum van de aanbieding ziet u terug in de offerte. Voor die datum moeten wij alle documentatie (kopie identiteitsbewijs, bankpas en ondertekend contract) ontvangen hebben.

Let goed op de leesbaarheid van de kopieën, met name van uw legitimatiebewijs. U kunt uw documentatie per post versturen en via e-mail.

UnitedConsumers Telecom BV
Postbus 2221
5500 BE Veldhoven

E-mail: gsm@unitedconsumers.com

Reageer snel op uw offerte

Wanneer wij uw documentatie niet of niet volledig voor de einddatum van de aanbieding ontvangen hebben, kunt u helaas geen aanspraak meer op de aanbieding maken. Laat uw offerte daarom niet liggen. Het is zonde om een mooie aanbieding mis te lopen!

Lees ook

Ontvangst simkaart en toestel
Hulp bij contract invullen
Bedenktijd abonnement