Ben abonnement verlengen

Er zijn diverse mogelijkheden voor het verlengen van uw Ben abonnement. Vanaf drie maanden voor afloop van uw huidige Ben abonnement kunt u de verlening aanvragen. U behoudt uw eigen nummer en u kunt kiezen voor verlenging met een nieuw toestel of voor verlenging met een Sim Only. Zo doen we dat.

Abonnement verlengen met een nieuwe mobiele telefoon
Als u bent uitgekeken op uw huidige mobiele telefoon kunt u er voor kiezen om uw Ben abonnement te verlengen met een nieuwe telefoon. Bij UnitedConsumers, in het kort UC, heeft u de keuze uit de nieuwste toestellen. En de aanvraag is zo gebeurd:

  • U kiest een mobiele telefoon uit.
  • U stelt zelf het abonnement samen.
  • U vraagt bij UnitedConsumers de abonnementsverlenging aan.

Ben abonnement met toestel afsluiten

UnitedConsumers regelt de rest. U hoef uw huidige abonnement niet op te zeggen. Met uw aanmelding voor de verlenging van uw abonnement wordt uw huidige abonnement automatisch omgezet. Het nieuwe Ben abonnement wordt overgezet op uw oude simkaart. U ontvangt geen nieuwe simkaart.

U kunt uw abonnement verlengen met de volgende telefoons:

Abonnement verlengen met een Sim Only
Als u nog tevreden bent met uw huidige mobiele telefoon kiest u voor een verlenging met een Sim Only. U ontvangt in plaats van het toestel een korting op het telefoon abonnement. Het verlengen met een Sim Only gaat als volgt:

  • U kiest het aantal belminuten.
  • U kiest het aantal sms berichten.
  • U kiest de hoeveelheid data in de internetbundel.
  • U vraagt bij UC de abonnementenverlenging aan.

Sim Only abonnement Ben afsluiten

U hoeft uw huidige abonnement niet op te zeggen. Met uw aanmelding voor de verlenging wordt het abonnement automatisch omgezet in een nieuw Ben Sim Only abonnement. U behoudt de simkaart en uw eigen nummer.

Lees ook:
Smartphone vergelijken
KPN abonnement verlengen
Tele2 abonnement verlengen
Telfort abonnement verlengen
Youfone abonnement verlengen
T-Mobile abonnement verlengen
Vodafone abonnement verlengen