Waar bent u naar op zoek?

Goedkoop abonnement

Wanneer u op zoek bent naar een goedkoop abonnement, hoeft u niet langer te zoeken! Bij ons heeft u de mogelijkheid om verschillende abonnementen te vergelijken en bovendien bieden wij u leuke kortingen op uw telefoonabonnement. Zo is er altijd een goedkoop abonnement te vinden dat aansluit op uw wensen én u houdt geld over voor de leuke dingen in het leven!

Goedkoop abonnement

Goedkoop mobiel abonnement

Een goedkoop abonnement vindt u door te vergelijken. Stel uw voorkeuren in en zie direct welk abonnement het beste aansluit op uw wensen. Daarnaast hebben we vaak leuke kortingsacties, waardoor u nooit te veel betaalt. Door de volgende vier stappen te volgen, ziet u direct hoeveel u kunt besparen:

Stap 1: kies de smartphone die bij u past. Wilt u een goedkoop abonnement met toestel? Kies dan één van onze beste budget smartphones

Stap 2: bedenk hoeveel belminuten en data u nodig heeft. Gebruikt u weinig, maar kiest u toch voor een uitgebreide bundel? Dan betaalt u eigenlijk te veel en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Stap 3: heeft u een maximumbudget in gedachte? Schuif dan - na het kiezen van de smartphone - uw voorkeur naar het gewenste maximum maandbedrag.

Stap 4: zie in één oogomslag welke provider het goedkoopste is en welke aantrekkelijke kortingsacties er worden aangeboden. 

Start met stap 1

Goedkoop telefoonabonnement met toestel

U kunt ervoor kiezen de smartphone in delen te betalen. De toestelkosten worden dan meegenomen in het maandbedrag. Hierdoor lijkt het alsof u een goedkoop telefoonabonnement met gratis toestel heeft. Hoewel het toestel niet gratis is, kan het abonnement daarentegen wel erg goedkoop zijn. En hoeft u niet in een keer een groot bedrag neer te leggen voor het toestel.

Goedkope smartphones zonder abonnement

Bent u op zoek naar telefoon zonder abonnement? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. UnitedConsumers heeft een divers assortiment aan goedkope smartphones zonder abonnement. Bekijk bijvoorbeeld eens onze top 10 beste budget smartphones

Goedkoopste Sim Only abonnement

Bent u al in het bezit van een uitstekende smartphone, en kiest u daarom liever voor een Sim Only abonnement? Het goedkoopste en beste Sim Only abonnement vindt u ook door te vergelijken. Stel uw voorkeuren in en kies het Sim Only abonnement dat het beste bij u past!

Sim Only vergelijken