Waar bent u naar op zoek?

Goedkoop abonnement dat bij u past!

Zoekt u een goedkoop abonnement? Dan bent u bij UC aan het juiste adres! Door te vergelijken vindt u bij ons altijd een goedkoop mobiel abonnement dat bij u past. Bovendien geven wij regelmatig leuke kortingen, waardoor u nóg goedkoper uit bent. Zo houdt u meer geld over voor de leuke dingen in het leven!


Goedkoop mobiel abonnement

Een goedkoop abonnement vindt u door te vergelijken. Stel uw voorkeuren in en zie direct welk abonnement het beste aansluit op uw wensen. Daarnaast hebben we vaak leuke kortingsacties, waardoor u nooit te veel betaalt. Door de volgende vier stappen te volgen, ziet u direct hoeveel u kunt besparen:

Stap 1: kies de smartphone die bij u past. Wilt u een goedkoop abonnement met toestel? Kies dan één van onze beste budget smartphones. Door een te kiezen voor een goedkope telefoon, houdt u uw maandlasten laag. 

Stap 2: bedenk hoeveel belminuten en data u nodig heeft. Gebruikt u weinig, maar kiest u toch voor een uitgebreide bundel? Dan betaalt u eigenlijk te veel en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Stap 3: heeft u een maximumbudget in gedachte? Schuif dan - na het kiezen van de smartphone - uw voorkeur naar het gewenste maximum maandbedrag.

Stap 4: zie in één oogomslag welke provider het goedkoopste abonnement aanbiedt en welke aantrekkelijke kortingsacties er worden aangeboden. 

Start met stap 1


Goedkope telefoon met abonnement

UnitedConsumers heeft een ruim assortiment aan budget smartphones. Als u een budget smartphone combineert met een goedkoop abonnement, houdt u uw maandlasten laag. Naast de kosten van het abonnement, betaalt u namelijk toestelkosten - ook wel toestelkrediet. U kunt ervoor kiezen de smartphone in delen te betalen - of vooraf al een groot deel af te betalen. 

Hoewel het toestel niet gratis is, kan het abonnement daarentegen wel erg goedkoop zijn. Het voordeel van een abonnement mét toestel is dat u niet in een keer een groot bedrag hoeft neer te leggen voor de smartphone.

Goedkope telefoon met abonnement


Goedkope smartphones zonder abonnement

Bent u op zoek naar telefoon zonder abonnement? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. UnitedConsumers heeft een divers assortiment aan de beste smartphones. Hier hoeft u dus helemaal geen goedkoop abonnement bij af te sluiten! Weet u niet zo goed welke goedkope smartphone u moet kiezen? Bekijk dan onze top 10!

Top 10 beste budget smartphones


Goedkoopste Sim Only abonnement

Bent u al in het bezit van een uitstekende smartphone, en kiest u daarom liever voor een Sim Only abonnement? Het goedkoopste en beste Sim Only abonnement vindt u ook door te vergelijken. Stel uw voorkeuren in en kies het Sim Only abonnement dat het beste bij u past!

Goedkoop Sim Only abonnement vergelijken