Zelf abonnementen vergelijken bij UnitedConsumers

U weet zelf welk abonnement het beste bij u past. Wij vinden het belangrijk dat u dat abonnement ook vindt. Om het u gemakkelijk te maken geven we u tips waar u op moet letten en geven we uitleg over mobiele telefonie.

Ook hebben we alvast de nieuwste toestellen voor u vergeleken. Benieuwd welk toestel en welk abonnement bij u past? Vul uw voorkeuren in en vergelijk eenvoudig. U krijgt direct een duidelijke overzicht van de totale kosten van een telefoonabonnement. Zo komt u zeker uit op het goedkoopse abonnement, passend bij uw voorkeur. Dat is wat we doen.

Maandelijks aantrekkelijke aanbiedingen

Elke maand selecteren we voor u de beste aanbiedingen voor telefoonabonnementen met toestel of sim only abonnementen. Als u op zoek bent naar extra goedkope abonnementen, dan zijn deze aanbiedingen zeker het bekijken waard.

Mobiele telefoons vergelijken

U kunt ervoor kiezen om een goedkoop abonnement bij een mobiele telefoon aan te vragen. Bij UnitedConsumers kunt u zelf mobiele telefoons vergelijken en vervolgens voor de mobiele provider gaan die het best bij u past. Een duidelijk overzicht laat u alle mogelijkheden zien. U kunt kiezen uit de volgende telefoonmerken:

Mobiele providers vergelijken

Als u een mobiele telefoon heeft uitgekozen, rijst de vraag bij welke telefoon provider u uw telefoon abonnement wilt afsluiten. In een duidelijk overzicht tonen we u welke mobiele providers de mobiele telefoon van uw keuze ondersteunen. Op deze manier kunt u gemakkelijk en snel uw wensen met de mogelijkheden van elke provider vergelijken.

Sim only abonnementen vergelijken

Naast het vergelijken van telefoonabonnementen met toestel kunt u ook sim only abonnementen vergelijken. Deze abonnementen zijn geclusterd op de behoeften die u heeft. Belt u veel, maar maakt u nooit gebruik van mobiel internet? Bent u meer van het sms-en? Of wilt u het allemaal tegelijk?

Als u het sim only abonnement heeft gevonden dat bij u past, kunt u kiezen uit alle mobiele providers die UnitedConsumers aanbiedt. En daar komen er steeds meer bij. Bij het vergelijken van de beste en goedkoopste sim only abonnementen moet u op verschillende aspecten letten:

  • Het aantal belminuten dat u nodig heeft.
  • Het aantal sms-berichten dat u verstuurt.
  • De hoeveelheid MB’s aan mobiel internet dat u verbruikt.

Onze klantenservice staat voor u klaar

Natuurlijk kunt u, als u er niet helemaal uitkomt, altijd onze klantenservice om raad vragen. Als u uw vraag in een e-mail aan ons voorlegt of een simpel telefoontje pleegt, helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. Goed voor elkaar.

Lees ook

Goedkope smartphone
Telefoon kiezen
Simlockvrije mobiele telefoon
Onderhoud mobiele telefoon
Mobiel bellen en autorijden
Ontstaan mobiele telefoon
Soorten mobiele telefoons
Tarieven mobiel bellen
Batterijduur gsm
Mobiele dekking
Gsm en straling
Mobiel internet
Simkaart
Sim only