Zelf abonnementen vergelijken bij UnitedConsumers

U weet zelf welk abonnement het beste bij u past. Wij vinden het belangrijk dat u dat abonnement ook vindt. Om het u gemakkelijk te maken geven we u tips waar u op moet letten en geven we uitleg over mobiele telefonie.

Ook hebben we alvast de nieuwste toestellen voor u vergeleken. Benieuwd welk toestel en welk abonnement bij u past? Vul uw voorkeuren in en vergelijk eenvoudig. U krijgt direct een duidelijke overzicht van de totale kosten van een telefoonabonnement. Zo komt u zeker uit op het goedkoopse abonnement, passend bij uw voorkeur. Dat is wat we doen.

Maandelijks aantrekkelijke aanbiedingen

Elke maand selecteren we voor u de beste aanbiedingen voor telefoonabonnementen met toestel of sim only abonnementen. Als u op zoek bent naar extra goedkope abonnementen, dan zijn deze aanbiedingen zeker het bekijken waard.

Mobiele telefoons vergelijken

U kunt ervoor kiezen om een goedkoop abonnement bij een mobiele telefoon aan te vragen. Bij UnitedConsumers kunt u zelf mobiele telefoons vergelijken en vervolgens voor de mobiele provider gaan die het best bij u past. Een duidelijk overzicht laat u alle mogelijkheden zien. U kunt kiezen uit de volgende telefoonmerken:

Mobiele providers vergelijken

Als u een mobiele telefoon heeft uitgekozen, rijst de vraag bij welke telefoon provider u uw telefoon abonnement wilt afsluiten. In een duidelijk overzicht tonen we u welke mobiele providers de mobiele telefoon van uw keuze ondersteunen. Op deze manier kunt u gemakkelijk en snel uw wensen met de mogelijkheden van elke provider vergelijken.

Sim only abonnementen vergelijken

Naast het vergelijken van telefoonabonnementen met toestel kunt u ook sim only abonnementen vergelijken. Deze abonnementen zijn geclusterd op de behoeften die u heeft. Belt u veel, maar maakt u nooit gebruik van mobiel internet? Bent u meer van het sms-en? Of wilt u het allemaal tegelijk?

Als u het sim only abonnement heeft gevonden dat bij u past, kunt u kiezen uit alle mobiele providers die UnitedConsumers aanbiedt. En daar komen er steeds meer bij. Bij het vergelijken van de beste en goedkoopste sim only abonnementen moet u op verschillende aspecten letten:

  • Het aantal belminuten dat u nodig heeft.
  • Het aantal sms-berichten dat u verstuurt.
  • De hoeveelheid MB’s aan mobiel internet dat u verbruikt.

Onze klantenservice staat voor u klaar

Natuurlijk kunt u, als u er niet helemaal uitkomt, altijd onze klantenservice om raad vragen. Als u uw vraag in een e-mail aan ons voorlegt of een simpel telefoontje pleegt, helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. Goed voor elkaar.