T-Mobile abonnement: mobiel bellen via een groot netwerk

T-Mobile behoort tot één van de grootste mobiele telecommunicatienetwerken van Nederland. De van oorsprong Duitse mobiele provider biedt vele gsm abonnementen aan. Ondanks een enkele tegenslag - weet u nog, Youp van ’t Hek - is T-Mobile een betrouwbaar netwerk. Er wordt geïnvesteerd in een duurzame relatie.

T-Mobile als mobiele provider: geschiedenis

In 2007 hadden we nog Orange Nederland. Maar niet lang meer. Halverwege dat jaar kondigde T-Mobile Duitsland aan Orange te willen overnemen. In 2008 was alles rond en was de introductie van T-Mobile in Nederland een feit. Met een bestand van 4,8 miljoen klanten werd het direct de tweede mobiele provider van Nederland. Nu staat T-Mobile op nummer drie, na Vodafone en KPN en opereren Ben en Tele2 ook op het T-Mobile netwerk.

Duitse degelijkheid denkt u misschien, maar T-Mobile is ook wel vooruitstrevend te noemen. Wist u bijvoorbeeld dat T-Mobile:

  • De eerste mobiele provider was die de iPhone in Nederland leverde?
  • Ook de eerste was die de android smartphone in Nederland leverde?
  • T-Mobile ook 4G biedt?

T-Mobile abonnement zelf samenstellen

T-Mobile vindt het belangrijk dat u zelf uw abonnement kunt samenstellen. Een abonnement met veel MB’s aan mobiel internet betekent niet automatisch dat u ook veel belminuten nodig heeft. Daarom vult u het aantal belminuten, het aantal sms-berichten en de hoeveelheid mobiel internet naar eigen wens in.

T-Mobile is er nu volledig voor de klant. En de klant is er voor T-Mobile. De telefoon provider zet zich volledig in om het u naar de zin te maken. Alles voor de investering in een duurzame relatie. En dat merkt u.

Waarom kies ik voor een T-Mobile abonnement?

Vanwege de vele mogelijkheden. Bij UnitedConsumers kunt u zelf uw T-Mobile abonnement samenstellen. U kunt kiezen voor:

  • Sim only abonnement
  • Telefoon met abonnement

Bij UnitedConsumers vindt u vast een mobiel abonnement dat bij u past. Twijfelt u over de keuze van het toestel? Bij ons kunt u eenvoudig en snel smartphone vergelijken. Zo vindt u altijd het toestel dat bij u past. Zo doen we dat.

Lees ook

Hi
Ben
KPN
Tele2
Telfort
Youfone
Vodafone