TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

T-Mobile abonnement: mobiel bellen via een groot netwerk

T-Mobile behoort tot één van de grootste mobiele telecommunicatienetwerken van Nederland. De van oorsprong Duitse mobiele provider biedt vele gsm abonnementen aan. Ondanks een enkele tegenslag - weet u nog, Youp van ’t Hek - is T-Mobile een betrouwbaar netwerk. Er wordt geïnvesteerd in een duurzame relatie.

T-Mobile als mobiele provider: geschiedenis

In 2007 hadden we nog Orange Nederland. Maar niet lang meer. Halverwege dat jaar kondigde T-Mobile Duitsland aan Orange te willen overnemen. In 2008 was alles rond en was de introductie van T-Mobile in Nederland een feit. Met een bestand van 4,8 miljoen klanten werd het direct de tweede mobiele provider van Nederland. Nu staat T-Mobile op nummer drie, na Vodafone en KPN en opereren Ben en Tele2 ook op het T-Mobile netwerk.

Duitse degelijkheid denkt u misschien, maar T-Mobile is ook wel vooruitstrevend te noemen. Wist u bijvoorbeeld dat T-Mobile:

  • De eerste mobiele provider was die de iPhone in Nederland leverde?
  • Ook de eerste was die de android smartphone in Nederland leverde?
  • T-Mobile ook 4G biedt?

T-Mobile abonnement zelf samenstellen

T-Mobile vindt het belangrijk dat u zelf uw abonnement kunt samenstellen. Een abonnement met veel MB’s aan mobiel internet betekent niet automatisch dat u ook veel belminuten nodig heeft. Daarom vult u het aantal belminuten, het aantal sms-berichten en de hoeveelheid mobiel internet naar eigen wens in.

T-Mobile is er nu volledig voor de klant. En de klant is er voor T-Mobile. De telefoon provider zet zich volledig in om het u naar de zin te maken. Alles voor de investering in een duurzame relatie. En dat merkt u.

Waarom kies ik voor een T-Mobile abonnement?

Vanwege de vele mogelijkheden. Bij UnitedConsumers kunt u zelf uw T-Mobile abonnement samenstellen. U kunt kiezen voor:

  • Sim only abonnement
  • Telefoon met abonnement

Bij UnitedConsumers vindt u vast een mobiel abonnement dat bij u past. Twijfelt u over de keuze van het toestel? Bij ons kunt u eenvoudig en snel smartphone vergelijken. Zo vindt u altijd het toestel dat bij u past. Zo doen we dat.

Lees ook

Hi
Ben
KPN
Tele2
Telfort
Youfone
Vodafone

Actuele GSM aanbiedingen

Toe aan een nieuw abonnement met of zonder nieuwe smartphone? Vergelijk de beste smartphones en duizenden abonnementen.