Tele2 abonnement voor de ongewone beller

Tele2 is niet zomaar een mobiele provider. Het is vooruitstrevend, een aardverschuiver, een wereldverbeteraar. Tele2 heeft hierdoor grote veranderingen in de telecommarkt doen ontstaan. Alles wat als gewoon werd beschouwd, werd ineens ongewoon. Standaard telefoon abonnement? Torenhoge telefoonrekening? Dat hebben we met een Tele2 abonnement nooit gekend.

Tele2 als mobiele provider: het verhaal

Zweden, 1993. Tele2 zag het levenslicht. De missie: consumenten goedkoop mobiel laten bellen. Tele2 begon vier jaar later in Nederland met een aanbod van vaste telefonie, televisie en internet. Sinds 2001 biedt Tele2 als MVNO (Mobile Virtual Network Operator) ook mobiel bellen aan. Voor het eerst in Nederland werd onder een eigen merknaam mobiele telefonie verkocht op het netwerk van een andere mobiele provider. Toen was dat Telfort, nu maakt Tele2 gebruik van het T-Mobile netwerk.

Twee mobiele providers op één netwerk. Kan dat wel? Het antwoord is ja. De dekking van Tele2 blijft hetzelfde als de dekking van T-Mobile. U hoeft niet bang te zijn dat u bij Tele2 minder dekking heeft dan bij T-Mobile. Of een lagere kwaliteit. Of minder snelheid.

Waarom kies ik voor een Tele2 abonnement?

Tele2 is uniek. Volgens de telefoon provider kan het beter. Gemakkelijker. En goedkoper ook. U moet hetzelfde kunnen krijgen voor minder geld. Met een eigen glasvezelnetwerk heeft Tele2 een sterk 4G netwerk voor snel mobiel internet. Handig dat dat netwerk al lang in de grond zit. En dat u daar meteen gebruik van kunt maken.

Als u kiest voor een Tele2 abonnement, kiest u voor:

  • Supersnel internet.
  • Betalen per minuut.
  • Goedkoop mobiel bellen.
  • Dekking van T-Mobile netwerk.

Natuurlijk hoeft u geen telefoon abonnement met mobiel internet te nemen. Tele2 sim only is er ook in mobiel bellen en sms. Of alleen mobiel bellen. En als u nog geen gsm heeft, dan gaat u toch gewoon voor een Tele2 abonnement met mobiele telefoon. Een Tele2 abonnement bij UnitedConsumers is voor iedereen bereikbaar. Benieuwd welk toestel bij een Tele2 abonnement past? Bij UnitedConsumers kunt u eenvoudig smartphone vergelijken.

Lees ook

Hi
Ben
KPN
Telfort
Youfone
T-Mobile
Vodafone