Vodafone abonnement: voor wie van verandering houdt

Het allereerste mobiele telefoongesprek vond in 1985 plaats. De mobiele provider die dit mogelijk maakte is inmiddels uitgegroeid tot een ware multinational. Met wereldwijd meer dan 371 miljoen klanten behoort de mobiele provider tot een van de grootste telefoonaanbieders in Nederland. En de naam? Voice Data Fone: Vodafone.

Vodafone als mobiele provider: hoe het begon

Al in 1982 bestond Vodafone. Maar in Nederland begon het pas allemaal met de oprichting van de mobiele provider Libertel in 1995. De Vodafone Group had hier een aandeel in, samen met Nationale Nederlanden. Het officiële handelsmerk is dan ook Vodafone Libertel. Het hoofdkantoor staat in Maastricht. Later werd er een tweede kantoor geopend in Amsterdam.

In 2002 is de naam Libertel veranderd in Vodafone. In dat jaar bood Vodafone als eerste van alle providers mobiel internet in het buitenland aan. Sindsdien weten we niet anders meer. Inmiddels is Vodafone de tweede grootste mobiele provider van Nederland, na KPN en voor T-Mobile en opereert de MVNO Hollands Nieuwe ook op het Vodafone netwerk. Heeft u al een Vodafone abonnement?

Waarom kies ik voor een Vodafone abonnement?

Houdt u van verandering? Vodafone in ieder geval wel. Deze mobiele provider wil een betere toekomst creëren met een innovatie van techniek. Alles om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt blijven communiceren en samenwerken. Dat u het meeste uit uw leven kunt halen en dat u wordt geïnspireerd. Dat u kansen ziet liggen en deze met beide handen aangrijpt.

Het leven is dynamisch, ook dat van u. Vodafone weet dat. Daarom kunt u kiezen uit verschillende Vodafone abonnementen. Bij UnitedConsumers kunt u deze vinden.

Lees ook

Hi
Ben
KPN
Tele2
Telfort
Youfone
T-Mobile
Sim only abonnement vergelijken