Providers vergelijken voor de beste mobiele provider

Mobiele providers vergelijken gaat heel gemakkelijk bij UnitedConsumers - in het kort UC. In een duidelijk overzicht kunt u rustig de voor- en nadelen van iedere provider afwegen bij de keuze van een telefoon abonnement. Zo vindt u de beste mobiele provider die bij u past. Wanneer u er niet uitkomt, kunt u altijd onze klantenservice raadplegen.

Mobiele providers vergelijken: sim only en telefoon met abonnement

Bij UC kunt u veel verschillende mobiele providers vergelijken. Hierdoor vindt u altijd een telefoon abonnement dat bij u past. Gaat uw voorkeur uit naar een sim only abonnement of wilt u graag een telefoon bij uw abonnement? Een pluspunt is dat u bij de keuze voor een GSM niet gebonden bent aan één provider.

Bij UnitedConsumers kunt u kiezen uit de volgende mobiele providers:

 • Hi
  Hi is het kleine zusje van KPN en maakt gebruik van het KPN netwerk. U kunt kiezen voor een telefoon met abonnement en voor sim only. Een volwassen merk in een jong jasje. 
   
 • Ben
  Ben is terug van weggeweest. Via het netwerk van T-Mobile is Ben aanbieder van voornamelijk sim only abonnementen. Een telefoonaanbieder die mobiel bellen simpel maakt.
   
 • KPN
  Vertrouwen en kwaliteit zijn begrippen die bij KPN passen. U kunt kiezen voor een telefoon met abonnement en voor sim only. Het KPN netwerk heeft een grote dekking voor een goed bereik.
   
 • Tele2
  Goedkoper, beter en gemakkelijker. Dat is Tele2, een telefoon provider die gebruik maakt van het T-Mobile netwerk. U kunt kiezen voor een telefoon met abonnement en voor sim only. Lekker tegendraads en maakt het gewone ongewoon. 
   
 • Telfort
  Als betrouwbare dochter van KPN en als onderdeel van dit netwerk biedt Telfort eenvoud. U kunt kiezen voor een telefoon met abonnement en voor sim only. Een telefoon provider die u simpele en goedkope abonnementen biedt.
   
 • Youfone
  De goedkoopste in het KPN-netwerk: dat is Youfone. U kunt zelf een sim only abonnement samenstellen. Youfone is een kleine telefoonaanbieder die goede kwaliteit levert.
   
 • T-Mobile
  T-Mobile is één van de grootste mobiele telecommunicatienetwerken van Nederland. U kunt kiezen voor een telefoon met abonnement en voor sim only. Naast de standaard abonnementen kunt u ook zelf een T-Mobile abonnement samenstellen.
   
 • Vodafone
  Vodafone is wereldwijd één van de grootste telefoonaanbieders. U kunt kiezen voor een telefoon met abonnement en voor sim only. Vodafone houdt van verandering door innovatie van techniek en het grijpen van kansen.

Telefoon providers en MVNO’s

In Nederland zijn er drie grote telefoon providers die een mobiel netwerk beheren: KPN, Vodafone en T-Mobile. KPN heeft het grootste netwerk, gevolgd door Vodafone en T-Mobile. Welke provider de beste mobiele provider is, hangt af van uw persoonlijke voorkeur en situatie. Naast deze telefoon providers zijn er ook MVNO’s (Mobile Virtual Network Operator). Dit zijn mobiele providers die gebruik maken van het mobiele netwerk van een andere provider.

UnitedConsumers biedt ook goedkope MVNO telefoonabonnementen aan. Telfort en Youfone maken gebruik van het KPN netwerk en Ben en Tele2 maken gebruik van het netwerk van T-Mobile. Wanneer er meerdere mobiele providers van hetzelfde netwerk gebruik maken, heeft dat geen invloed op de kwaliteit van mobiel bellen. U  behoudt dezelfde snelheid bij mobiel internet en ook de dekking blijft gelijk.

Ik wil nu een telefoon abonnement aanvragen!

Wilt u zelf abonnementen vergelijken bij een onafhankelijke organisatie? UnitedConsumers biedt een grote keus aan goedkope abonnementen. Er zit vast een abonnement tussen dat bij u past. Goed voor elkaar.

Bekijk ook

Abonnementen met telefoon vergelijken
Sim only abonnementen vergelijken
Smartphone vergelijken