Providers vergelijken voor de beste mobiele provider

Mobiele providers vergelijken gaat heel gemakkelijk bij UnitedConsumers - in het kort UC. In een duidelijk overzicht kunt u rustig de voor- en nadelen van iedere provider afwegen bij de keuze van een telefoon abonnement. Zo vindt u de beste mobiele provider die bij u past. Wanneer u er niet uitkomt, kunt u altijd onze klantenservice raadplegen.

Mobiele providers vergelijken: sim only en telefoon met abonnement

Bij UC kunt u veel verschillende mobiele providers vergelijken. Hierdoor vindt u altijd een telefoon abonnement dat bij u past. Gaat uw voorkeur uit naar een sim only abonnement of wilt u graag een telefoon bij uw abonnement? Een pluspunt is dat u bij de keuze voor een GSM niet gebonden bent aan één provider.

Telefoon providers en MVNO’s

In Nederland zijn er drie grote telefoon providers die een mobiel netwerk beheren: KPN, Vodafone en T-Mobile. KPN heeft het grootste netwerk, gevolgd door Vodafone en T-Mobile. Welke provider de beste mobiele provider is, hangt af van uw persoonlijke voorkeur en situatie. Naast deze telefoon providers zijn er ook MVNO’s (Mobile Virtual Network Operator). Dit zijn mobiele providers die gebruik maken van het mobiele netwerk van een andere provider.

UnitedConsumers biedt ook goedkope MVNO telefoonabonnementen aan. Telfort en Youfone maken gebruik van het KPN netwerk en Ben en Tele2 maken gebruik van het netwerk van T-Mobile. Wanneer er meerdere mobiele providers van hetzelfde netwerk gebruik maken, heeft dat geen invloed op de kwaliteit van mobiel bellen. U  behoudt dezelfde snelheid bij mobiel internet en ook de dekking blijft gelijk.