Uw Acer toestel is defect, en nu?

Als u via UnitedConsumers een Acer toestel heeft aangeschaft dat problemen vertoont, staan wij altijd voor u klaar. Maar misschien kunt u het probleem ook zelf oplossen. In dit artikel vindt u tips en adviezen. Lukt het u niet om het probleem zelf te verhelpen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het reparatiecentrum van Dynafix (tel. 034 – 846 28 18, maandag tot en met vrijdag, 10.00 - 16.00 uur).

Er zijn verschillende situaties waarin uw Acer product defect kan raken. We hebben voor u op een rijtje gezet wat u kunt doen bij:

Natuurlijk kunt u ook een nieuw toestel uitzoeken. Bij UnitedConsumers vindt u altijd de nieuwste modellen in combinatie met vele goedkope abonnementen.

Ik wil een nieuwe telefoon

Uw Acer product is defect bij ontvangst

Heel zelden komt het voor dat uw Acer product bij ontvangst defect is. Dead on Arrival (DOA) noemen we dat. Treft u een defect toestel in uw pakket aan, meld dit dan zo snel mogelijk aan onze klantenservice. In ieder geval binnen zeven werkdagen na ontvangst van uw pakket.

E-mail:     gsm@unitedconsumers.com
Telefoon: 040 – 235 05 60 (optie 4 voor gsm)

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 18.00 uur. Uw e-mail beantwoorden we binnen één werkdag.

Voorwaarden retournering product

 • Uw Acer product is ongebruikt en nog in originele staat.
 • Uw Acer wordt in de onbeschadigde fabrieksverpakking geretourneerd, voorzien van bijgeleverde accessoires en boekjes.
 • Uw Acer toestel bevat geen sporen van schade (krassen, breuken).

Na zeven werkdagen vervalt uw zichttermijn. Defecten kunnen na deze periode enkel door een gecertificeerd reparatiecentrum worden behandeld.

Voorwaarden DOA-procedure

Uw Acer product is defect binnen de garantieperiode

Acer biedt standaard op al haar producten een garantietermijn van twee jaar aan. Op accessoires geldt een garantieperiode van zes maanden. Heeft u problemen met uw Acer toestel, doorloop dan de volgende procedure.

 • Online ondersteuning

  Op de website van Acer vindt u, na selectie van het product dat u heeft, een overzicht van de meest gestelde vragen. Vindt u hier niet wat u zoekt, dan kunt u ook contact opnemen via een live chat.

  Chat live met Acer

  Bereikbaar van maandag tot en met donderdag, tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur (Op vrijdag tot 16.00 uur).

 • Telefonische ondersteuning

  U kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Acer via telefoonnummer 0900 – 20 20 767 (10 cent per minuut). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 21.00 uur.

Probleem niet opgelost?

Heeft u het probleem niet kunnen oplossen? Dan is reparatie wellicht noodzakelijk. Bij het door Acer erkende reparatiecentrum Dynafix kunt u uw Acer toestel telefonisch voor reparatie aanmelden. De factuur van UnitedConsumers geldt als uw garantiebewijs.

Dynafix reparatiecentrum

Telefoon  034 – 846 28 18
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

 • Kies optie 1: Nederlands. Er wordt u telefonisch medegedeeld dat de aanmelding ook online kan. Voor de aanmelding van uw Acer product is dit echter niet mogelijk.
   
 • Toets het IMEI-nummer in, gevolgd door een #. Er zijn drie manieren waarop u aan uw IMEI-nummer kunt komen:
 1. Voor Acer mobiele telefoons: toets de code *#06# in op uw telefoon.
 2. Op de verpakking van uw toestel.
 3. Op de factuur van UnitedConsumers.
 • U wordt doorverbonden met een medewerker die uw aanmelding voor reparatie telefonisch met u regelt.

Maak een back up van uw gegevens!

Maak altijd een back-up van alle gegevens die op uw mobiele telefoon staan. Het kan namelijk voorkomen dat de telefoon tijdens de reparatie moet worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Hierdoor worden al uw persoonlijke gegevens verwijderd.

Reparatieduur

Heeft u recht op de garantie, dan wordt uw Acer toestel kosteloos gerepareerd en na vijf tot tien werkdagen weer gratis bij u afgeleverd. Tijdens de reparatie wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Het kan namelijk voorkomen dat onderdelen nabesteld moeten worden, waardoor de reparatietijd kan uitlopen.

Vragen over de reparatie van uw Acer product

Heeft u vragen over de reparatiestatus? Stuurt u dan een e-mail naar Dynafix (serviceclub.nl@dynafix.com). Vergeet niet uw RMA nummer te vermelden. Dit is het nummer dat u van Dynafix krijgt na aanmelding van uw product.

Weet u zeker dat u aanspraak kunt maken op de garantie?

Val-, stoot- en vochtschade vallen niet binnen de garantie op Acer producten. In het reparatiecentrum van Dynafix wordt op deze schade gecontroleerd. Indien wordt vastgesteld dat het defect aan uw Acer product niet onder de garantie valt, dan krijgt u hier een melding van. U kunt er dan voor kiezen om:

 • Het Acer apparaat tegen betaling te laten repareren.
 • Het toestel ongerepareerd retour te laten zenden.
 • Het toestel kosteloos te laten vernietigen.

U betaalt nog wel voor de onderzoeks- en verzendkosten. Deze kosten bedragen ongeveer € 65,-.

Uw Acer product is defect buiten de garantieperiode

Als uw Acer product buiten de garantieperiode van twee jaar defect raakt, kunt u helaas geen aanspraak meer maken op de gratis reparatieservice. De reparatiekosten komen dan voor uw rekening. Deze kosten kunnen hoog oplopen. Wilt u uw toestel toch laten repareren, neem dan telefonisch contact op met de reparatiedienst van Dynafix.

Dynafix reparatie

Telefoonnummer:  034-8462818
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Natuurlijk kunt u ook een nieuwe telefoon met abonnement uitzoeken. Wat dacht u van een iPhone, een telefoon van Samsung of Huawei? Bij UnitedConsumers vindt u de nieuwste modellen voor de beste prijs.

Bekijk de aanbiedingen 

U wilt uw Acer bestelling retourneren

Bij een online bestelling heeft u altijd recht op een wettelijke bedenktijd van zeven werkdagen na ontvangst van het product. Wilt u uw Acer bestelling retourneren, dan kunt u dat binnen de bedenktijd van zeven werkdagen aan onze klantenservice kenbaar maken.

Voorwaarden retournering product

 • Uw Acer wordt in de onbeschadigde fabrieksverpakking geretourneerd, voorzien van bijgeleverde accessoires en boekjes.
 • Uw Acer toestel bevat geen sporen van schade (krassen, breuken).
 • Uw Acer product is ongebruikt en nog in originele staat.

Lees ook

Tips en advies
Garantie en reparatie LG
Garantie en reparatie HTC
Garantie en reparatie Sony
Garantie en reparatie Apple
Garantie en reparatie Nokia
Garantie en reparatie Sonim
Mobiele telefoons vergelijken
Garantie en reparatie Huawei
Garantie en reparatie Samsung
Garantie en reparatie Blackberry