Dead on arrival

UnitedConsumers biedt altijd goedkope abonnementen aan van goede kwaliteit. Toch bestaat er een kleine kans op de volgende situatie. Uw nieuwe telefoon is bij u afgeleverd. Gretig opent u het pakket, zet de telefoon aan en het scherm blijft op zwart staan. Ook na het opladen van de telefoon. ‘Dead on arrival’ noemen we dat. Bij aankomst overleden.

Meld telefoon defect binnen zeven werkdagen

Als klant heeft u recht op een goed product. Maar u heeft ook een onderzoeksplicht. Wanneer u een defect toestel in uw pakket aantreft, moet u dit zo snel mogelijk bij UnitedConsumers melden. In ieder geval binnen zeven werkdagen na ontvangst van de telefoon.

Het defect kunt u binnen zeven werkdagen bij onze klantenservice melden. Geef een zo duidelijk mogelijke beschrijving van het defect. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display.

E-mail:      gsm@unitedconsumers.com
Telefoon:  040- 325 05 60, kies optie 4 voor GSM
                   maandag t/m vrijdag, tussen 8.00 en 18.00 uur.

Softwareproblemen

Sommige (software) problemen kunt u zelf verhelpen. Kijk voordat u een defectmelding doet eerst in de toestelhandleiding of er een standaard oplossing is voor het probleem. Verder hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen bij problemen met uw toestel. Lees ook onze tips en adviezen.

Defect niet op tijd opgemerkt

Het is mogelijk dat u een defect aan het toestel niet binnen de zeven werkdagen na ontvangst van de telefoon heeft opgemerkt. Bijvoorbeeld als er een probleem met de software is. Als u het defect niet zelf heeft veroorzaakt, komt u in aanmerking voor de fabrieksgarantie. Uw toestel wordt in dat geval kosteloos voor u gerepareerd. Lees ook de garantievoorwaarden.

Stuur uw defecte toestel niet zelf terug

Wanneer we uw defectmelding hebben ontvangen, onderzoeken we hoe het probleem het beste opgelost kan worden. We houden u per e-mail op de hoogte van het verdere verloop. Stuur uw defecte toestel dus niet direct terug, maar wacht ons antwoord af.

Tip: Bewaar de originele verpakking voor het geval uw toestel teruggestuurd moet worden.

Reparatie of vervanging

Als u het defecte toestel terug moet sturen, wordt het gratis voor u gerepareerd. Mocht reparatie niet meer baten, dan krijgt u een nieuw toestel opgestuurd.

Lees ook:
Mobiele telefoons vergelijken