Garantie en reparatie van uw telefoon bij Telfort

Least u een toestel bij Telfort? Dan profiteert u van de Basis Toestelservice: is uw telefoon kapot, dan heeft u binnen 24 uur een werkend toestel. Telfort biedt geen lease abonnementen meer aan.

Nooit zonder telefoon met de Basis Toestelservice

Als u een telefoon bij Telfort least, heeft u recht op de gratis Basis Toestelservice. Zie het als fabrieksgarantie: in geval van schade die niet door u is ontstaan repareert Telfort uw toestel gratis. Bij niet te repareren schade ontvangt u een nieuwe telefoon. Water-, brand-, val- en stootschade komen voor uw eigen rekening. Evenals diefstal en verlies van de smartphone.

Ervaart u problemen met uw telefoon, neem dan contact op met de klantenservice van Telfort. Met de Basis Toestelservice van Telfort zit u nooit zonder toestel. Binnen 24 uur komt er gratis een monteur bij u langs die het defect repareert. Wanneer uw telefoon niet direct te repareren is, krijgt u een tijdelijk leentoestel. Zo blijft u altijd bereikbaar.

Extra service met de Aanvullende Toestelservice

Misschien is de Basis Toestelservice voor u niet genoeg. In dat geval biedt Telfort ook een Aanvullende Toestelservice voor schade, verlies en diefstal. Voor deze service geldt echter wel een eigen risico. De Aanvullende Toestelservice heeft een looptijd van een jaar en is daarna maandelijks opzegbaar. De kosten voor deze service zijn:

 Aanvullende toestelservice  Eigen risico
Schade € 6,-
per maand
Schade  € 50,-
Verlies en diefstal € 7,-
per maand
Verlies € 80,- Diefstal  € 65,-
Compleet € 10,-
per maand
Schade € 50,- Verlies € 80,- Diefstal € 65,-

 

Contract afgelopen, en dan?

Zodra uw abonnement afloopt, beslist u of u nog van uw mobiele telefoon gebruik wilt blijven maken of dat u deze wilt inleveren. Wilt u uw toestel inleveren, dan moet deze wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • De telefoon moet nog kunnen bellen.
  • U levert alleen de telefoon en de batterij in.
  • Krassen, deukjes en dergelijke zijn geen enkel probleem.

Werkt uw telefoon niet meer en wilt u deze toch inleveren? Dan betaalt u een schadevergoeding voor het defecte toestel. Deze bedraagt €30,-. Wilt u het toestel overnemen, dan betaalt u de dan geldende tweedehands waarde. Deze prijs wordt op het moment dat u de telefoon wilt overnemen vastgesteld.

Lees ook

Tips en advies
Granatie en reparatie Hi
Garantie en reparatie KPN