Microsoft batterij verlengen: de beste tips

Maakt u veel gebruik van uw Microsoft telefoon? En gebruikt u alle functies vaak tegelijk? Dan vraagt u veel van de batterij. Vooral als u veel gebruikmaakt van mobiel internet is uw Microsoft telefoon snel leeg. Met behulp van de algemene tips kunt u de gebruiksduur van uw batterij verlengen. Daarnaast heeft UnitedConsumers op een rijtje gezet wat u kunt doen om de accuduur van uw Microsoft telefoon te verlengen.

Microsoft: tips om uw batterijduur te verlengen
Een mobiele telefoon van Microsoft maakt continue verbinding met mobiel internet. Als u het automatisch verbinden niet uit zet, zal de accu van uw smartphone snel leeg zijn. De batterijduur van uw Microsoft telefoon kunt u op een aantal manieren verlengen:

Schakel diensten, apps en functies uit die u niet gebruikt
Sluit apps die u niet gebruikt. Door lang op de terugtoets te drukken, worden apps getoond die op de achtergrond worden uitgevoerd. Druk op X als u applicaties wilt sluiten. Locatiediensten schakelt u uit door naar instellingen te gaan, op locatie te drukken en vervolgens op ‘locatieservices uit’.

Wilt u bluetooth uitzetten? Dan gaat u als volgt te werk. Druk op instellingen, bluetooth en vervolgens op uitschakelen. De contactloze methode om data uit te wisselen, NFC, schakelt u uit door naar instellingen te gaan, op NFC te drukken en deze uit te schakelen.

Goedkope abonnementen

Andere tips om de batterijduur van uw Microsoft telefoon te verlengen
Door een minder heldere schermachtergrond in te stellen gaat de batterij langer mee. En wist u dat het automatisch zoeken naar een WiFi verbinding ook veel van uw batterij vraagt? Zet daarom WiFi uit als u van huis gaat en dit niet nodig heeft.

Daarnaast is het aan te raden om uw telefoon niet op warme plekken te leggen, pushberichten uit te zetten en de nieuwste versie van het besturingssysteem te installeren.

Lees ook:
Batterijduur Android verlengen
Batterijduur iPhone verlengen
Alles over mobiele telefonie
Smartphone vergelijken