Mobiel abonnement met korting

Bij UnitedConsumers kan iedereen van goedkope abonnementen profiteren. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om een abonnement aan te vragen.

Voor extra korting hoeft u niets te doen

Niemand hoeft te veel te betalen. Ook u kunt profiteren van goedkope abonnementen. U hoeft zich alleen maar aan te melden bij UnitedConsumers.

  • U bent 18 jaar of ouder
  • U beschikt over een geldig legitimatiebewijs
  • U ontvangt uw post op een Nederlands adres (geen postbus)
  • U bent Nederlander of heeft een verblijfsvergunning van minimaal een jaar
  • Uw huidige abonnement loopt binnen drie maanden af (i.v.m. nummerbehoud)

Goedkoop bellen met nieuwe telefoonabonnementen

U kunt alleen goedkoop bellen met nieuw aangevraagde abonnementen via UnitedConsumers. Wanneer u al een gsm abonnement heeft, kunt u geen korting meer krijgen. U kunt wel goedkoop bellen als u uw huidige abonnement via UnitedConsumers verlengt.

Korting op nieuwe telefoonabonnementen

De korting op telefoonabonnementen geldt alleen voor nieuw afgesloten abonnementen via UnitedConsumers. Wanneer u al een gsm abonnement heeft, kunt u geen korting meer krijgen. U kunt wel van korting profiteren als u uw huidige abonnement via UnitedConsumers verlengt.

Minimale leeftijd van 18 jaar

De minimale leeftijd voor de aanvraag van een gsm abonnement is 18 jaar. Ouders kunnen natuurlijk wel een abonnement voor hun kind afsluiten.

Goedkoop abonnement aanvragen

Na de aanvraag van een telefoon abonnement ontvangt u een offerte van UnitedConsumers. Hierin wordt duidelijk omschreven welke documentatie u terug moet sturen om uw aanmelding definitief te maken. Onder andere een geldig legitimatiebewijs is noodzakelijk. Ook moet u uw post op een Nederlands adres ontvangen.

Mobiele providers vragen een bevestiging van de gegevens die u heeft ingevuld. Dat kan met een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een kopie van de bankpas van de rekening waarvan het abonnementsgeld wordt afgeschreven.

Hoe lang verblijft u in Nederland?

Woont u in Nederland met een verblijfsvergunning? Ook dan kunt u een abonnement aanvragen via UnitedConsumers. Let er in dat geval wel op dat uw verblijfsvergunning minimaal zo lang doorloopt als het abonnement dat u afsluit. Als u bijvoorbeeld een tweejarig telefoon abonnement afsluit, dient uw verblijfsvergunning minimaal tot het einde van de abonnementsperiode geldig te zijn.

Let op: Regels kunnen per mobiele provider verschillend zijn. Specifieke informatie over de benodigde gegevens voor de provider van uw keuze vindt u in uw persoonlijke offerte.

Bekijk ook