Onze extra's voor u bij een telefoon abonnement

UnitedConsumers is een consumentencollectief. Wij bieden u flinke korting op uw telefoon met abonnement of sim only abonnement. Sluit u aan bij ons collectief en profiteer van goedkope telefoonabonnementen. Geen gedoe, wel de korting.

Uw voordeel bij UnitedConsumers GSM:

  • Onafhankelijk abonnementen vergelijken.
  • Uitstekende service en kwaliteit voor een lage prijs.
  • Ruime keuze uit de nieuwste en beste mobiele telefoons.
  • Altijd de beste aanbiedingen speciaal voor u geselecteerd.
  • Direct een helder overzicht van de korting en de totale prijs.

Start met besparen en profiteer van de voordelen van ons consumentencollectief. Bekijk onze aanbiedingen en zie hoeveel geld u kunt besparen op uw telefoon abonnement.

Onafhankelijk telefoonabonnementen vergelijken

Gaat u voor een telefoon met abonnement of een sim only abonnement? Bij ons vergelijkt u onafhankelijk telefoonabonnementen. Daardoor kunnen we voor veel abonnementen de beste aanbiedingen selecteren.

Uitstekende service en kwaliteit

Bij UnitedConsumers profiteert u niet alleen van goedkope telefoonabonnementen, maar ook van de beste kwaliteit. En bij vragen staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

Ruime keuze uit de nieuwste en beste mobiele telefoons

Wilt u een telefoon bij uw abonnement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt altijd kiezen uit de nieuwste smartphones.

Altijd de beste aanbiedingen

Iedere maand selecteren wij speciaal voor u de beste sim only aanbiedingen en gsm aanbiedingen van het moment. Houd deze aanbiedingen goed in de gaten en profiteer van nog meer korting op onze abonnementen.

Helder overzicht van de korting en totale prijs

Wij geven u een duidelijk overzicht van de korting die u krijgt op uw abonnement. Maar ook wat u precies per maand gaat betalen. Zo kunt u gemakkelijk telefoonabonnementen vergelijken en komt u niet voor verrassingen te staan.

Bekijk ook