UnitedConsumers Mobiel: uw mening telt!

UnitedConsumers Mobiel wordt hoog beoordeeld op Opiness.nl telecomwinkels. Opiness.nl vergelijkt en beoordeelt onafhankelijk de service van bedrijven zoals UnitedConsumers. Klanten geven een cijfer voor de diensten en kunnen hun waardering onderbouwen. Wij houden deze beoordelingen altijd nauw in de gaten zodat we direct service kunnen bieden als daar behoefte naar is.

Uw mobiele abonnement kan goedkoper. Deelnemers van het UnitedConsumers Mobiel Collectief ontvangen namelijk extra korting op de abonnementen van KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort, Tele2 en Ben. Zo kunt u gewoon klant blijven bij uw vertrouwde provider maar profiteert u wel van extra voordeel wanneer u een abonnement via UnitedConsumers afsluit.

Wij vragen onze deelnemers UnitedConsumers Mobiel te beoordelen en een cijfer te geven voor de service en verhouding tussen kwaliteit en prijs. We hechten veel waarde aan de mening van onze deelnemers. Bent u tevreden of ontevreden, wij horen het graag. Zo kunnen we onze service verder verbeteren en u nog beter van dienst zijn. U mag van ons verwachten dat we ons 100% inzetten voor uw belangen. Goed voor elkaar.

Dit zeggen klanten over UnitedConsumers Mobiel:

“Afgelopen maand mijn mobiele abonnement verlengd/en aangepast via UnitedConsumers. De hulp was werkelijk SUPER helemaal begeleid, tot instellen van het nieuwe toestel aan toe, echt TOPPERS”
“Zeer vriendelijk, goed meedenkend en behulpzaam. Correcte info en heel duidelijk.”
“Altijd goed bereikbaar, helder in informatie, goeie service, prima aanbiedingen!”
“Heel vriendelijke dame , die begrip heeft voor oudere digibete mannen en goede snelle service .Want je wordt telefonisch ook snel geholpen.”
“Een opluchting om te maken te krijgen met de service van een bedrijf als UnitedConsumers. Dat maak ik wel eens anders mee.”