Ik Ben: uw persoonlijke Ben account

Heeft u een Ben abonnement? Dan kunt u een persoonlijk account aanmaken op www.ben.nl. In uw ‘Ik Ben’ omgeving kunt u alles rondom uw Ben abonnement zelf regelen. En dat 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Goedkope abonnementen >>

Hoe kan ik op Ik Ben inloggen?

Op de website van Ben kunt u inloggen door rechts bovenaan de pagina te klikken op ‘Inloggen Ik Ben’. Vervolgens voert u uw mobiele nummer en wachtwoord in.

Ik Ben inlogpagina

Ik Ben uitgelegd

Als u bent ingelogd op Ik Ben, ziet u zeven verschillende onderwerpen staan, met per onderwerp een specificatie van de mogelijkheden.

Ik Ben account

Mijn gegevens op Ik Ben

In de sectie ‘Mijn gegevens’ op Ik Ben kunt u uw persoonlijke gegevens, zoals bekend bij Ben, inzien. Bent u net verhuisd, dan kunt u uw adresgegevens online aanpassen.

Mijn abonnement op Ik Ben

Verbruikt u elke maand meer belminuten dan u in uw bundel heeft zitten, dan kunt u uw belbundel verhogen. Of misschien heeft u behoefte aan mobiel internet. In de ‘Mijn abonnement’ sectie op Ik Ben kunt u zelf bundels verhogen en/of toevoegen . Bundels verlagen is helaas niet mogelijk.

Mijn belstatus op Ik Ben

Bij ‘Mijn belstatus’ op Ik Ben ziet u hoeveel belminuten, sms-berichten en/of data voor mobiel internet u in de lopende maand heeft verbruikt. De belstatus is altijd up to date. Dit betekent dat uw verbruik voortdurend door Ben wordt bijgehouden. Zo weet u precies hoeveel van uw bundeltegoed nog over is voor de lopende maand.

Mijn rekening op Ik Ben

Uw facturen van Ben vindt u onder ‘Mijn rekening’ op Ik Ben. U kunt hier de facturen van de afgelopen 12 maanden inzien.

Blokkeren simkaart op Ik Ben

Is uw mobiele telefoon gestolen of bent u deze verloren? Dan is het aan te raden uw simkaart te blokkeren. Dit kunt u eenvoudig zelf doen bij ‘Blokkeren simkaart’ op Ik Ben. Na het blokkeren gaat u naar het onderwerp ‘Vervangende simkaart’ op Ik Ben. Hier kunt u een nieuwe simkaart bestellen.

Pin- Pukcode op Ik Ben

Wilt u de pincode van uw simkaart wijzigen, dan kunt u in de sectie ‘Pin- Pukcode’ op Ik Ben een nieuwe pincode aanvragen. Heeft u uw pincode drie keer foutief ingevoerd in uw telefoon, dan wordt deze tijdelijk geblokkeerd. Met behulp van de pukcode kunt u deze blokkade opheffen. De pukcode vraag u online aan via Ik Ben.

Lees ook

Uitleg Mijn Hi
Uitleg Mijn KPN
Uitleg Mijn Tele2
Uitleg Mijn Telfort
Uitleg My Youfone
Uitleg My T-Mobile
Uitleg My Vodafone

> Tips en advies gsm abonnementen