Mijn Telfort: uw persoonlijke Telfort account

Heeft u een Telfort abonnement? Dan kunt u een persoonlijk account aanmaken op www.telfort.nl. Binnen Mijn Telfort regelt u alles rondom uw Telfort abonnement. 24 uur per dag, zeven dagen in de week.

Goedkope abonnementen >>

Hoe kan ik op Mijn Telfort inloggen?

U kunt heel eenvoudig op Mijn Telfort inloggen. Rechts bovenaan de homepage van Telfort vindt u de tab ‘Mijn Telfort’. Als u hier uw muis op houdt, verschijnt er een klein keuzemenu. Klik op ‘Inloggen Mijn Mobiel’. Hier logt u in met uw gebruikersnaam of 06-nummer en wachtwoord.

Mijn Telfort inlogpagina

Mijn Telfort uitgelegd

Nadat u bij Mijn Telfort bent ingelogd, krijgt u direct informatie over de meest recente facturen van uw Telfort abonnement. Onder ‘Belstatus’ vindt u hoeveel belminuten, sms-berichten en/of data voor mobiel internet u de lopende factuurperiode heeft verbruikt.

Mijn Telfort account

Mijn gegevens op Mijn Telfort

Bent u recentelijk verhuisd? Uw nieuwe adresgegevens geeft u eenvoudig door via ‘Mijn gegevens’ op Mijn Telfort. U wijzigt hier ook het wachtwoord voor Mijn Telfort en stelt een wachtwoord in voor de Telfort klantenservice.

Mijn abonnement op Mijn Telfort

Merkt u dat u te weinig belminuten in uw bundel heeft? In de sectie ‘Mijn abonnement’ past u uw bundels aan door ze te verhogen. Bundels verlagen is helaas niet mogelijk, evenals het verwijderen van bundels.

Factuur en verbruik op Mijn Telfort

De facturen van uw Telfort abonnement vindt u terug onder ‘Factuur en verbruik’. Alle facturen van de gehele contractsperiode worden hier bewaard.

Voicemail en oproepinstellingen op Mijn Telfort

De instellingen van uw voicemail wijzigt u in de sectie ‘Voicemail en oproepinstellingen’ op Mijn Telfort. Vindt u het handig om tijdens telefoongesprekken bereikbaar te zijn, dan kunt u wisselgesprekken aanzetten. Ook is er de mogelijkheid om bepaalde gesprekken te blokkeren.

Toestel en simkaart op Mijn Telfort

Telfort wil graag weten met welke mobiele telefoon u belt. Bij ‘Toestel en simkaart’ selecteert u het toestel dat u gebruikt. Zo kan Telfort u informatie op maat bieden. U kunt hier ook uw simkaart blokkeren, een nieuwe simkaart, een ontgrendelcode voor uw toestel of een reparatie aanvragen: u doet het allemaal online.

Lees ook

Uitleg Ik Ben
Uitleg Mijn Hi
Uitleg Mijn KPN
Uitleg Mijn Tele2
Uitleg My Youfone
Uitleg My T-Mobile
Uitleg My Vodafone

> Tips en advies gsm abonnementen