My Vodafone: uw persoonlijke Vodafone account

Heeft u een Vodafone abonnement? Dan kunt u een account aanmaken op www.vodafone.nl. Dit is uw persoonlijke ‘My Vodafone’ account. U kunt hier alles rondom uw Vodafone abonnement bekijken en aanpassen.

Goedkope abonnementen >>

Hoe kan ik op My Vodafone inloggen?

Op My Vodafone inloggen is eenvoudig. U klikt linksboven in het menu op ‘My Vodafone’. Vervolgens vult u uw mobiele nummer en wachtwoord in.

My Vodafone inlogpagina

My Vodafone uitgelegd

Eenmaal ingelogd in My Vodafone ziet u aan de linkerkant van de pagina een menu. Klikt u op ‘Mijn overzicht’ in het menu, dan ziet u het menu nogmaals. Dit keer echter met specificaties per onderwerp. Zo heeft u een duidelijker overzicht van de mogelijkheden van elk onderdeel in My Vodafone.

My Vodafone account

Je gegevens op My Vodafone

Bent u verhuisd? Uw adresgegevens wijzigt u eenvoudig online in ‘Je gegevens’ op My Vodafone. Ook een gewijzigd e-mailadres of bankrekeningnummer is via My Vodafone snel online doorgegeven.

Je toestel op My Vodafone

Niet alleen voor Vodafone, maar ook voor u is het handig als Vodafone weet met welke mobiele telefoon u belt. U kunt het juiste toestel in de sectie ‘Je toestel’ op My Vodafone selecteren. Zodra Vodafone weet welke telefoon u in gebruik heeft, kunt u de instellingen van het toestel nalopen in My Vodafone. Ook vindt u een handleiding van de telefoon. Is uw toestel defect, dan vraagt u in de ‘Je toestel’ sectie een reparatie aan.

Tegoed en verbruik op My Vodafone

Elke maand heeft u, afhankelijk van uw abonnement, een aantal minuten en MB’s tot uw beschikking. Bij ‘Tegoed en verbruik’ op My Vodafone ziet u hoeveel tegoed u nog over heeft tot het eind van de factuurperiode. Ook krijgt u informatie over de einddatum van uw abonnement, zodat u weet wanneer u een nieuw abonnement kunt aanvragen of uw huidige Vodafone abonnement kunt verlengen.

Mijn abonnement op My Vodafone

In de sectie ‘Mijn abonnement’ vindt u een samenvatting van uw Vodafone abonnement. Merkt u dat u te weinig belminuten of MB’s heeft, dan kunt u de bundels hier aanpassen of extra bundels toevoegen. Helaas is het niet mogelijk om bundels te verlagen. Bent u uw toestel verloren of is het gestolen, dan kunt u het abonnement eenvoudig blokkeren. Ook kunt u een contractsovername aanvragen wanneer u uw Vodafone abonnement op een andere naam wilt overschrijven.

Online rekening op My Vodafone

Uw Vodafone rekening vindt u in de sectie ‘Online rekening’ op My Vodafone. U ziet direct de hoogte van het factuurbedrag en of u deze factuur al heeft betaald. U heeft beschikking tot alle ontvangen Vodafone rekeningen van de afgelopen 12 maanden.

Apps en diensten op My Vodafone

In de sectie ‘apps en diensten’ op My Vodafone vraagt u diverse diensten bij Vodafone aan.

Lees ook

Uitleg Ik Ben
Uitleg Mijn Hi
Uitleg Mijn KPN
Uitleg Mijn Tele2
Uitleg Mijn Telfort
Uitleg My Youfone
Uitleg My T-Mobile

> Tips en advies gsm abonnementen