Wat is een candybar telefoon?

Mobiele telefoons hebben een hele ontwikkeling doorgemaakt. De telefoon in de vorm van een chocoladereep, de candybar, behoort tot één van de eerste modellen mobiele telefoons. Kenmerkend is de eenvoud en stevigheid van het toestel. En ook nog eens praktisch doordat hij gemakkelijk in uw broekzak past.

Maak kennis met de candybar

De candybar telefoon is de meest bekende gsm-vorm ter wereld. Het model wordt gekenmerkt door eenvoud en stevigheid in het ontwerp:

  • Een rechthoekige vorm.
  • Geen beweegbare onderdelen.
  • De telefoon opnemen met een simpele druk op de knop.
  • Het scherm en toetsenbord aan dezelfde kant van het toestel.

Goedkope abonnementen >>

Goedkope telefoon door zijn eenvoud

Het model candybar is door zijn simpele ontwerp heel stevig. Wanneer u uw candybar telefoon laat vallen, is er in de meeste gevallen niets aan de hand. Daardoor gaat deze mobiele telefoon lang mee. En tegenwoordig zijn de candybars zeer goed te betalen. Als u echter een slate telefoon laat vallen, een afgeleide van de candybar, kan de schade groter zijn. Onder de slate telefoons vallen de huidige smartphones.

Nadelen van de candybar telefoon

Er hangen vele voordelen aan de candybar. Toch kent deze mobiele telefoon ook enkele nadelen.

  • Het scherm wordt niet beschermd.
  • Een candybar is vaak kleiner dan andere modellen telefoons.
  • Een candybar telefoon is meestal dikker dan andere modellen.

Doordat het scherm niet wordt beschermd, loopt u meer kans op krassen op uw mobiele telefoon. Daarnaast kan een kleiner model minder gemakkelijk in de hand liggen, waardoor mobiel bellen wat lastig wordt. Maar als u niet teveel eisen stelt aan een gsm is een candybar een prima model dat lang mee gaat. Zo blijft u altijd en overal bereikbaar.