iPhone 4

De iPhone 4 is een gebruiksvriendelijke smartphone met een stijlvol design. U kunt de applicaties naar eigen wens in mappen inrichten. Zo heeft u alle apps op onderwerp of type geclusterd. En door zijn gewicht heeft u altijd het gevoel dat u iets waardevols in handen heeft.

Raadpleeg de handleiding >>

Techniek en design ontmoeten elkaar

Scherpe beelden en een scherm waar de kleuren vanaf spatten. Dat is de iPhone 4 van Apple. Met de 5 megapixel camera maakt u de kleurrijkste foto’s en scherpste HD-video’s. Maak er zoveel u wilt, met een geheugen van 8 GB heeft u ruimte genoeg. En met een krachtige processor verloopt de bediening van het iOS besturingssysteem van de iPhone 4 zeer soepel. Zoveel techniek en toch een bijzonder dun design.

  • Videobellen met de camera aan de voorkant.
  • Dun en stijlvol design dat lekker in de hand ligt.
  • Extra veel downloaden met een 8 GB geheugen.
  • Haarscherp en kleurrijk beeld: 3,5-inch Retina-display.
  • De mooiste foto’s en HD-video’s: 5.0 megapixel camera.
  • Snelle prestaties en soepele bediening: krachtige A4 processor.

Goedkope abonnementen >>

 

iPhone 4: gebruiksvriendelijke smartphone

Een smartphone is nog nooit zo gebruiksvriendelijk geweest. Het touchscreen reageert vlot op elke aanraking. Drukken is niet meer nodig. Daarbij kunt u multitasken doordat applicaties op de achtergrond blijven draaien. Nieuwe applicaties downloadt u gemakkelijk via de App Store, waarna u ze netjes in mappen schikt. Zo heeft u altijd een duidelijk overzicht van de verschillende items.