Alles over de Kazam telefoon

Het Britse merk Kazam is een relatief onbekend telefoonmerk, maar heeft sinds 2013 diverse Android mobiele telefoons geproduceerd in verschillende Europese landen. Kazam is opgericht door twee medewerkers die voorheen bij HTC werkten. Zij verlieten het bedrijf om een eigen smartphone te maken met daarbij de focus op ‘betaalbaarheid’ en ‘perfecte service’.

Waarom een Kazam toestel?
De oprichters van Kazam produceren smartphones voor betaalbare prijzen met goede service. Verlengde garantie is daar een goed voorbeeld van. Mobiele telefoons hebben standaard twee jaar garantie. De degelijke telefoons van Kazam krijgen een verlengde garantie van 3 jaar. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is u aanmelden op de website.

Nog zo’n fijn voordeel van Kazam is de eenmalige 1 jaar gratis garantie op het display. Laat u uw telefoon vallen en zit er een grote barst in het scherm? Neem dan contact op met de klantenservice. Vervolgens registreert u het defecte toestel via de website en stuurt u het naar het reparatiecentrum. Binnen een week ontvangt u het gerepareerde toestel retour.

Software van Kazam
Telefoonfabrikanten zoals HTC en Huawei gebruiken het besturingssysteem van Android, maar bouwen er vaak een eigen laag omheen. Deze eigen laag wordt een ‘skin’ genoemd en hierdoor krijgt u niet de ultieme Android ervaring zoals Google die bedoeld heeft. De makers van Kazam hebben dit anders aangepakt: zij gebruiken Android zonder skin. Dit resulteert in snelle telefoons die vloeiend reageren op taken door de gebruiker. Daarnaast worden Android versies sneller geüpdate. Goed voor elkaar.

Voordelig sim only abonnement >>

Lees ook
iOS
Swivel
Android
Samsung
Alles over GSM
Smartphone vergelijken