Leuke apps voor uw smartphone

Met apps wordt uw smartphone nóg leuker. U vindt ze in de speciale online winkel op uw mobiele telefoon.

Goedkoop telefoon abonnement

Bij Android toestellen wordt deze winkel de Google Play Store genoemd, bij Apple iTunes. Heeft u een Windows Phone? Dan zoekt u de apps uit in de Windows Phone Store. UnitedConsumers heeft een aantal leuke en handige apps voor u op een rijtje gezet.

9292

9292 reist met u mee! Met de real time reisplanner van 9292 kunt u ‘live’ een OV-reis van A naar B plannen. Waar wijzigen in de vertrek- en aankomsttijden optreden, kan de reis herpland worden en biedt 9292 u een alternatief aan. Dit is voor al het openbaar vervoer in Nederland. Persoonlijke voorkeuren kunt u bewaren in uw Mijn 9292 omgeving.
Beschikbaar voor iOS en Android.

Flitsmeister

Door flitsmeister te gebruiken tijdens het autorijden, wordt u automatisch gewaarschuwd voor incidenten op de weg die u rijdt. Hierdoor bespaart u tijd en geld en bent u goed voorbereid op eventuele onveilige situaties op de weg.
Beschikbaar voor iOS en Android.

Flitsmeister

LastPass

Gebruik LastPass om uw inloggegevens op te slaan, online shoppingprofielen te creëren, sterke passwords te genereren, persoonlijke informatie bij te houden en nog veel meer. Krijg veilig toegang tot uw gegevens vanaf iedere computer of mobiel apparaat.
Beschikbaar voor iOS en Android.

Lastpass

Netflix

Netflix is ’s werelds toonaangevende abonnementservice voor het streamen van films en tv-afleveringen op uw telefoon. Deze mobiele app van Netflix biedt altijd en overal de beste ervaring. Ontvang de app gratis als onderdeel van je Netflix-lidmaatschap en kijk direct naar duizenden tv-afleveringen en films op uw telefoon.
Beschikbaar voor iOS en Android.

Netflix

 

NU.nl

NU.nl houdt u op de hoogte van alles wat u moet en wilt weten. Alles rondom de Tweede Kamerverkiezingen tot de start van het nieuwe seizoen van de Formule 1 met Max Verstappen. U volgt het laatste nieuws en nieuwsvideo’s op NU.nl.
Beschikbaar voor iOS en Android.

nu.nl

Spotify

Spotify is gratis beschikbaar op mobiel en tablet. Luister altijd naar de juiste muziek, waar u ook bent. Met spotify krijgt u toegang tot een wereld van muziek. U kunt naar artiesten of albums luisteren, of een eigen afspeellijst maken met uw favoriete nummers. Zin om nieuwe muziek te ontdekken? Kies een kant-en-klare afspeellijst die bij uw stemming past of ontvang persoonlijke aanbevelingen.
Beschikbaar voor iOS en Android.

Spotify

Storytel

Storytel is een audioboekendienst waarmee u onbeperkt boeken kunt luisteren via uw mobiel. Met Storytel kunt u naar audioboeken luisteren, waar en wanneer u maar wilt. Deze bibliotheek streamt de boeken naar uw mobiel, het is mogelijk om de boeken offline op te slaan zodat u ook kunt luisteren als u even geen beschikking heeft over internet op uw mobiel.
Beschikbaar voor iOS en Android.

Storytel

Whatsapp Messenger

WhatsApp Messenger is een gratis berichtendienst die beschikbaar is voor bijna iedere smartphone. WhatsApp maakt gebruik van de internetverbinding (4G/3G/2G/EDGE of Wi-Fi, wanneer beschikbaar) van uw telefoon om u berichten te laten sturen naar uw contacten. WhatsApp biedt ook mogelijkheden om te bellen en berichten met foto’s, video’s, documenten en gesproken berichten te verzenden en te ontvangen.
Beschikbaar voor iOS en Android

Whatsapp

Youtube

Met het nieuwe design is het nog makkelijker en leuker om video’s te bekijken die u leuk vindt. Tik op een pictogram of veeg om tussen aanbevolen video’s, abonnementen of uw account om te schakelen. U kunt u ook abonneren op uw favoriete kanalen, afspeelijsten maken, video’s bewerken en uploaden, reacties plaatsen, delen, een video op tv laten afspelen en meer: allemaal via de app.
Beschikbaar voor iOS en Android.

Youtube