LG: sterke chemie met de smartphone

LG is een Zuid-Koreaans bedrijf met producten in de chemie, energievoorziening, elektronica, handel en financiering. In 1947 begon Lucky Goldstar, zoals de organisatie voluit heette, als eerste bedrijf in de chemische sector. In 1958 werd het eerste ei voor de ontwikkeling van de mobiele telefoon gelegd: sindsdien is LG ook in de elektronicamarkt actief.

Kwaliteit plus eenvoud is innovatie

In de ontwikkeling van producten staat kwaliteit bij LG altijd voorop. De filosofie van waaruit ze werkt is gebaseerd op menselijkheid. Eenvoud is daarbij een vereiste, maar ook onderscheid. Geen producten die al duizenden keren zijn gemaakt, maar een uniek product dat bij de gebruiker past.

Dit geldt ook voor de telefoons van LG. LG gaat niet alleen uit van menselijkheid. Maar ook van de wereld, de toekomst, de jeugd en technologie. Innovatie is geen lelijk woord, zeker niet in de markt van de smartphones. En dat ziet u in de toestellen terug.

Life’s Good

Hoe het logo is ontstaan? Vanuit de menselijkheid, zoals gezegd de filosofie van LG. De glimlach staat symbool voor vriendelijkheid, de ronde cirkel voor de wereld om ons heen, de knipoog voor focus en vertrouwen en het asymmetrische aspect voor de creativiteit en het aanpassingsvermogen van LG. De afkorting LG schijnt nu geen betekenis meer te hebben. Maar voor ons wel: het Leven is Goed.

De smartphones van LG

Hoewel de smartphones van LG tot het goedkopere segment behoren gaan ze goed mee met andere merken als Samsung, Apple, Sony en HTC. Net als de telefoons van nieuwkomer Huawei is het uiterlijk van de LG smartphones vaak een pareltje. En wie nog niet helemaal overtuigd is, kijkt toch even bij de LG telefoons die we bij UnitedConsumers met een abonnement aanbieden?

LG telefoon met abonnement >>