Contact
Mijn UnitedConsumers

T-Mobile abonnement

T-Mobile is een van de grootste telecomproviders van Nederland. Sinds de opkomst van de mobiele telefonie timmert dit bedrijf aan de weg en dat werpt zeker zijn vruchten af. Zo heeft T-Mobile een eigen mobiele netwerk met een landelijke 4G dekking.

In onafhankelijke onderzoeken komt dit netwerk bovendien als beste uit de bus. Sluit u net als ruim 4 miljoen andere klanten ook een T-Mobile abonnement af?

T-Mobile abonnement kiezen

Bij T-Mobile kunt u uw abonnement aanpassen naar uw behoeften. Wel zo prettig, want zo stelt u het perfecte T-Mobile abonnement samen dat het beste bij u past. Via UnitedConsumers is dit overigens heel eenvoudig.

De looptijd van het abonnement

U sluit een T-Mobile abonnement voor een bepaalde tijd af. Na het verstrijken van deze abonnementsduur kunt u ervoor kiezen om het abonnement te verlengen of om een ander mobiel abonnement af te sluiten. T-Mobile biedt een eenjarig en een tweejarig abonnement, waarbij u in het laatste geval maandelijks minder betaalt.

Onbeperkt bellen & sms’en

Ieder T-Mobile abonnement bestaat standaard uit 120 belminuten per maand. U kunt er echter ook voor kiezen om voor een klein bedrag per maand een onbeperkt aantal belminuten te ontvangen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het eventueel overschrijden van uw belbundel. Sms’en is bij T-Mobile altijd onbeperkt.

Internet

Veel mensen kiezen voor het gemak van een databundel. Omdat niet iedereen even veel gebruikt maakt van mobiel internet, kunt u bij T-Mobile kiezen uit databundels van verschillende groottes: 0GB, 1GB, 2GB, 5GB, 10GB en onbeperkt internet.

T-Mobile abonnement met toestel vs. T-Mobile Sim Only

T-Mobile biedt twee soorten mobiele telefoonabonnementen aan: het abonnement met toestel en het T-Mobile sim only abonnement. Uiteraard geldt bij beide abonnementsvormen dat u deze naar uw eigen wensen kunt vormgeven met de keuze voor de looptijd van het abonnement, de hoeveelheid belminuten en de grootte van uw databundel.

Bij het abonnement met toestel ontvangt u van T-Mobile een nieuwe smartphone. Bij het Sim Only abonnement ontvangt u een nieuwe simkaart die u direct met iedere simlockvrije telefoon kunt gebruiken.

T-Mobile abonnement met toestel T-Mobile sim only abonnement
Keuze uit de nieuwste smartphones Geen telefoon inbegrepen
Keuze uit 7 verschillende bundels - aan te vullen met onbeperkt bellen en sms'en Keuze uit 7 verschillende bundels - aan te vullen met onbeperkt bellen en sms'en
Zelf uw maandelijks bij te betalen bedrag bepalen (voor het toestel) Geen extra maandelijkse kosten (voor het toestel)

Contractduur

U sluit uw nieuwe T-Mobile abonnement af voor een looptijd van 1 of 2 jaar. Dit geldt voor zowel de T-Mobile abonnementen met toestel als de sim only abonnementen. Bij beide contractduren kunt u uiteraard uw eigen databundel kiezen en deze desgewenst tijdens de looptijd van het contract verhogen of verlagen. Het tweejarige T-Mobile abonnement is per maand iets voordelig dan het eenjarig abonnement.

T-Mobile Go (Unlimited EU)

Op vakantie, een zakenreis of voor een stedentrip de grens over… Ook in het buitenland wilt u gebruik kunnen blijven maken van uw T-Mobile abonnement. Dit is mogelijk met T-Mobile Go, want hiermee kunt u onbeperkt bellen, sms’en en internetten in zowel Nederland als de EU.

En is een snelle verbinding belangrijk voor u? Kies dan voor T-Mobile Go Unlimited EU. Met dit abonnement krijgt u onbeperkt toegang tot de hoogste datasnelheid van het Nederlandse 4G-netwerk, kunt u onbeperkt bellen en sms’en in de EU en krijgt u 60 dagen onbeperkt datagebruik in de EU.

T-Mobile klantvoordeel

Staan er meerdere mobiele abonnementen van T-Mobile en/of een T-Mobile Thuis abonnement op uw adres geregistreerd? Dan kunt u gebruik maken van het T-Mobile klantvoordeel. Hiermee kunt u namelijk extra korting en tot 2GB extra data per maand krijgen. Als u een T-Mobile Unlimited abonnement afsluit, kan het voordeel zelfs oplopen tot € 12,50 per maand! Door op My T-Mobile in te loggen met uw persoonlijke account, kunt u aangeven dat u graag deze korting wilt ontvangen.