Telfort abonnement verlengen

Waar bent u naar op zoek?

Sim Only Meest gekozen
 
€13,50
p/mnd

Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
2 GB internet (4G)
 
€17,50
p/mnd

150 minuten
Onbeperkt sms
5 GB internet (4G)
 
€18,50
p/mnd

Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
5 GB internet (4G)
 
€12,50
p/mnd

150 minuten
Onbeperkt sms
2 GB internet (4G)
Toestel met abonnement Meest gekozen
Samsung
Galaxy A50
 
€23,50
p/mnd

Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
2 GB internet (4G)

Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%

Standaardinformatie over het toestelkrediet kunt u downloaden tijdens uw bestelling.

Telfort verlengen

Vanaf vier maanden voor afloop van uw huidige contract kunt u uw Telfort abonnement verlengen. En verlengen is handig, want u behoudt automatisch uw eigen nummer. Bij het verlengen van uw Telfort abonnement heeft u twee mogelijkheden: verlengen met een nieuwe telefoon of verlengen met een sim only abonnement. Benieuwd naar onze toestellen? Bij UnitedConsumers, in het kort UC, kunt u eenvoudig en snel mobiele telefoons vergelijken.

Telfort abonnement met toestel afsluiten

Verlengen met een nieuwe telefoon

Als u nog een abonnement met toestellease heeft, moet u aan het eind van uw contract bedenken of u uw toestel wilt overnemen of wilt inleveren. Dit kunt u bij de aanvraag van uw abonnementsverlenging aangeven. Wilt u uw toestel inleveren, dan ontvangt u een retourenvelop van UC. U kunt vervolgens uw abonnement verlengen met een nieuwe smartphone:

  • Kies uw nieuwe mobiele telefoon uit.
  • Stel zelf uw eigen abonnement samen.
  • Vraag uw abonnementsverlenging aan.

U hoeft uw huidige Telfort abonnement niet op te zeggen. Met de aanvraag van uw verlenging wordt het abonnement automatisch omgezet in een nieuw abonnement. Uw behoudt ook gewoon uw eigen simkaart. Met welke telefoon wilt u uw Telfort abonnement verlengen?

Verlengen met een Telfort sim only abonnement

Gaat uw huidige telefoon nog wel even mee, dan kunt u uw abonnement ook verlengen met een Telfort sim only abonnement. Met dit abonnement bespaart u flink op uw belkosten. Doordat u niet (meer) voor een mobiele telefoon betaalt, loopt de korting hoog op. En het mooie is dat u gewoon uw eigen nummer en simkaart behoudt.

Sim Only abonnement Telfort afsluiten

U hoeft uw huidige Telfort abonnement niet op te zeggen. Met de aanvraag van uw verlenging wordt het abonnement automatisch omgezet in een nieuw Telfort sim only abonnement. Lees ook onze tips en adviezen voor de aanvraag van uw abonnement.

Is uw Telfort contract bijna afgelopen? Bij Telfort kunt u ervoor kiezen om een nieuw abonnement af te sluiten of om uw huidige abonnement door te laten lopen.

Contact

Telfort abonnement verlengen Vanaf 4 maanden vóór het einde van uw contract kunt u uw abonnement verlengen. Kies voor een Telfort abonnement met telefoon of kies voor een Sim Only.

Benieuwd of u uw Telfort abonnement al kunt verlengen? Neem contact met ons op via 040-2350560 of mail naar mobiel@unitedconsumers.com. Wij controleren het graag voor u.