Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.0

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

8

Snelle en correcte ondersteuning

United Consumers is erg attent met het beantwoorden van vragen.
Compliment.

09-01-2021

Henk, Sint-Oedenrode

Beveelt ons aan

10

Snel, duidelijk en efficiënt geholpen

Ik had een vraag omtrent mijn abonnement. Dezelfde dag kreeg ik een duidelijk en verhelderend antwoord. Zeer goed en snel geholpen!

08-01-2021

Jean-Paul , 's-Graveland

Beveelt ons aan

10

altijd bereikbaar, efficiënt, goede producten voor betaalbare prijs

uitstekend en dat geld voor alle afdelingen

07-01-2021

Jan, Wervershoof

Beveelt ons aan

8

Goed geholpen

Snelle reactie, meteen een oplossing, snel geregeld

31-12-2020

Kaajal, Veghel

Beveelt ons aan

9

Prima geadviseerd!

Goed naar mij geluisterd wat ik graag wilde hebben, advies gegeven, en de juiste afhandeling.

28-12-2020

Margot, Berg en terblijt

Beveelt ons aan

7

Prima

Goed geholpen.

25-12-2020

Michiel van der Sloot, Rossum

Beveelt ons aan

10

Altijd snel en goed geholpen

Eigenlijk heb ik niets dan lof voor UnitedConsumers. Inderdaad zijn de abonnementen voor mobielen altijd een stuk goedkoper en telefonisch of schriftelijk wordt je altijd snel en goed geholpen.

24-12-2020

Frans, Jisp

Beveelt ons aan

10

decennia lang in het volste vertrouwen mijn abonnementen door UC laten beheren!

Vertrouwen is belangrijk en UC doet er alles aan dat vertrouwen 100% waar te maken. Het is dan ook in volle tevredenheid dat wij van de diensten van UC gebruik zullen blijven maken.

24-12-2020

André, 's-Hertogenbosch

Beveelt ons aan

10

heel goede service

Alles wordt goed geregeld,

Terugbel service is heel goed. Je hoeft niet half uur wachten aan de telefoon.

24-12-2020

nebi, almere

Beveelt ons aan

10

Goede en overzichtelijke aanbevelingen, vlotte service en zeer behulpzaam

zie boven

18-12-2020

Yde, Oosterhout

Beveelt ons aan

10

Zoals het hoort

Op de hoogte van de mogelijkheden. Duidelijke uitleg, goed luisterend oor voor de klant, begrip voor een situatie. Vriendelijkheid.

17-12-2020

Raymond , Valkenswaard

Beveelt ons aan

10

Snel, concreet en vriendelijk

Ik vond het lastig een toestel uit te kiezen. De dame begreep me goed, wist wat ik zocht en maakte snel de keuze voor mij. Erg prettig.

16-12-2020

Meta , 's-Hertogenbosch

Beveelt ons aan

10

Wát een persoonlijke service, wát een goeie deal!

Elke maand korting, een heel betrouwbare organisatie erachter, fijne service, mijn nummer behouden....kortom, precies wat ik zoek.

14-12-2020

Marjolein, Vught

Beveelt ons aan

10

zeer tevreden

na twijfel werd ik door UC perfect geholpen in mijn beslissing

11-12-2020

Tineke Hand - de Vet, 't Veld

Beveelt ons aan

10

Uitstekende service van United Consumers!

Mijn meningsverschil met T-mobile is door United Consumers op een uitstekende manier behartigd en opgelost!

11-12-2020

Jan, Apeldoorn

Beveelt ons aan

8

Geweldige service

Direct en duidelijk geholpen bij afsluiten en ook bij problemen.

10-12-2020

Aalbert.D,J., Zoetermeer

Beveelt ons aan

Terug naar boven