Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.0

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

8

Geweldige service

Direct en duidelijk geholpen bij afsluiten en ook bij problemen.

10-12-2020

Aalbert.D,J., Zoetermeer

Beveelt ons aan

10

Top gehopen nadat niks meer deed

Ik kan wel bellen maar niet gebeld worden

08-12-2020

G Fontein, Leeuwarden

Beveelt ons aan

10

Heel erg te vreden!

Alle vragen die ik had waren, top uitgelegd alles was duidelijk en heel klantvriendelijk.

08-12-2020

Ricardo, Bergen op zoom

Beveelt ons aan

9

Sympathiek en correct.

Sympathiek en correct geholpen door een aardige medewerkster.

01-12-2020

J. J. Dragt, Groningen

Beveelt ons aan

10

Tot in de puntjes geregeld!

Ik wilde gebruik maken van een scherpe sim-only aanbieding. Echter mijn oude nummer was een zakelijk nummer waardoor er wat extra handelingen moesten worden verricht om mijn nummer over te kunnen nemen. Met veel geduld werd ik aan de hand genomen hoe te handelen in deze afwijkende situatie. En nu als het goed is, alles geregeld.

27-11-2020

Erik, Bussum

Beveelt ons aan

8

Tevreden

Goed

20-11-2020

Gerard, Schijndel

Beveelt ons aan

9

goed

Omdat wij ouder zijn , gaat het allemaal niet meer zo goed. Maar de berichten blijven naar ons komen, waardoor we uiteindelijk tot een goed resultaat komen.

19-11-2020

W.A, Scherpenzeel

Beveelt ons aan

10

Uitstekend.

Hulpvaardig, attent.
Steeds info omtrent meest voordelige contracten.
Interessant door het kortingensysteem.
Als gezegd een zeer goede service met aantrekkelijke zaken.

19-11-2020

Be, Assen

Beveelt ons aan

10

Buitengewoon goed.

United Consumers blinkt uit in service en vriendelijke , deskundige medewerkers, die doen wat ze beloven.

16-11-2020

Pieter, Oudkarspel

Beveelt ons aan

10

Perfecte telefonische ondersteuning

Goed geholpen bij een probleem

10-11-2020

Huibert, Emmen

Beveelt ons aan

9

Snelle en gode hulp voor een man Van 82

Een zeer begrip volle dame!

05-11-2020

Louis van. Rakel, Veldhoven

Beveelt ons aan

10

Snelle en adequate afhandeling

Snelle en adequate afhandeling

04-11-2020

Han, Hilversumse Meent

Beveelt ons aan

8

Super geregeld

Via de mail heb ik een goede ondersteuning wat betreft bestellen mobiel.

04-11-2020

Marja Nijnuis, Kortenhoef

Beveelt ons aan

10

Heel goed

Moest niet bij UC zijn maar mevrouw hielp me toch met waar ik kon vinden wat ik zocht

30-10-2020

Marjolein, Berkel en Rodenrijs

Beveelt ons aan

9

Geweldig geholpen

Zie hier boven

27-10-2020

Carolina , Naarden

Beveelt ons aan

9

Reuze blij mee

Goede service..afhandeling..duidelijk

26-10-2020

Ineke, Almere

Beveelt ons aan

Terug naar boven