Waar bent u naar op zoek?

Sim Only 1 jaar

Een Sim Only van 1 jaar is makkelijk voor wie nergens aan vast wilt zitten. UnitedConsumers biedt u abonnementen van verschillende providers en bij vrijwel iedere provider kunt u een 1 jarig Sim Only abonnement afsluiten - vaak met een leuke korting!

Op zoek naar een 1 jarig Sim Only abonnement? 

Zoek dan niet verder! U filtert op 1-jarig Sim Only abonnement en, nadat u uw andere voorkeuren heeft aangegeven, sluit u zo een 1-jarig Sim Only abonnement af. Een voordeel van een Sim Only van 1 jaar is dat u gemakkelijk na 12 maanden kunt overstappen. 

Sim Only 1 jaar afsluiten

*selecteer abonnementsduur: 12 maanden.

Sim Only 1 jaar: onbeperkt data

Zit u veel op internet met uw smartphone? Dan heeft u misschien niet genoeg aan een bundel met 1 GB data. Ook met een 1-jarig Sim Only abonnement heeft u de optie om een onbeperkte databundel te kiezen. Zo kunt u eindeloos appen, videobellen en gamen!

Sim Only 1 jaar onbeperkt data

*schuif uw voorkeur naar data onebeperkt

Sim Only 1 jaar: onbeperkt bellen en sms'en

Houdt u van veel aan de telefoon zitten met uw beste vrienden of familie? Dan hoeft u zich met een 1-jarig Sim Only abonnement niet beperkt te voelen. De meeste providers bieden 1-jarige Sim Only abonnementen aan met onbeperkt bellen

Sim Only 1 jaar onbeperkt bellen

*schuif uw voorkeur naar bellen onbeperkt

Voordelen van Sim Only 1 jaar

vink


Flexibel en jaarlijks overstappen naar een nóg goedkopere Sim Only.

vink


Sim Only abonnementen zijn vaak goedkoper dan abonnementen met toestel, omdat u geen toestelkosten betaalt.

vink


Bij het verlengen van uw Sim Only abonnement kunt u kijken of u in aanspraak komt voor een nieuwe aanbieding of leuke korting.