Sim Only onbeperkt bellen

Met een onbeperkt bellen Sim Only abonnement komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Dat is wel zo fijn, zeker als u regelmatig belt met uw familie en vrienden. Bent u op zoek naar een Sim Only abonnement zonder internet? Ook dat is mogelijk. Op deze pagina leest u alles over Sim Only (onbeperkt) bellen abonnementen - die u eventueel kunt aanvullen met onbeperkt internet.

Sim Only bellen

Er zijn verschillende soorten Sim Only abonnementen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Sim Only abonnement zonder internet. Daarnaast zijn er pakketten met onbeperkte belminuten en een kleine databundel. Tot slot bestaan er Sim Only abonnementen die op alle vlakken onbeperkt zijn: qua belminuten, sms-berichten en dataverkeer. 

Sim Only bellen op maat

*Kies voor onbeperkt bellen en het aantal MB's dat u (minimaal) wenst

Sim Only onbeperkt bellen: hoe onbeperkt is onbeperkt?

Met een onbeperkt bellen Sim Only abonnement kunt u onbeperkt kunt bellen, maar let op dat hierbij wel een Fair Use Policy geldt. Het is dus niet de bedoeling dat u 24 uur per dag belt. Maar bij normaal gebruik blijft u gemakkelijk binnen de grenzen van deze Fair Use Policy.

In de praktijk is onbeperkt bellen vooral rendabel voor zakelijke bellers. Bedrijven bellen over het algemeen meer dan particulieren, waardoor ze met een Sim Only abonnement voor onbeperkt bellen de onvoorspelbare variabele kosten uitschakelen en een vast, laag maandtarief krijgen. 

Sim Only alleen bellen

Sim Only met alleen bellen is een goede keuze voor als u geen smartphone heeft, of een wifi verbinding voldoende vindt. Ook bedrijven die hun werknemers willen beperken tot telefoonverkeer, kiezen voor een Sim Only abonnement met alleen bellen. Meestal zit er een royale hoeveelheid sms-berichten bij, maar er zijn nog enkele aanbieders die belminuten zonder sms’jes aanbieden.

Het onbeperkt bellen geldt altijd voor nummers binnen Nederland. Voor bellen naar 0900-nummers en telefoonnummers in het buitenland geldt altijd een toeslag. De hoogte daarvan is afhankelijk van uw provider.

Alleen bellen Sim Only afsluiten

*Kies voor 0 MB's en onbeperkt bellen

Sim Only onbeperkt bellen en internet

Wilt u onbegrensd kunnen bellen, sms’en en internetten? Daarvoor bestaan onbeperkte Sim Only abonnementen. Hierbij is het maandtarief altijd hetzelfde, ongeacht uw gebruik. 

Sim Only onbeperkt afsluiten

*Kies voor onbeperkt bellen en onbeperkt internet