Waar bent u naar op zoek?

Sim Only onbeperkt bellen

Sim Only onbeperkt bellen is ideaal wanneer u veel belt met bijvoorbeeld vrienden of familie. Met Sim Only onbeperkt bellen kunt u zo lang en zo vaak als u wilt bellen met uw naasten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u buiten uw bundel gaat. Wilt u een Sim Only abonnement om alleen mee te bellen? Dan is een Sim Only abonnement voor onbeperkt bellen een goede keuze!

Sim Only onbeperkt bellen abonnement


Onbeperkt bellen Sim Only

Wanneer u vaak belt met uw smartphone, dan is het fijn als u dit onbeperkt kunt doen. Daarom bestaan er onbeperkt bellen Sim Only abonnementen. Zo kunt u zorgeloos bellen, zonder dat u aan het eind van de maand een hoge telefoonrekening krijgt.


Sim Only alleen bellen

Sim Only met alleen bellen is een goede keuze voor als u geen smartphone heeft, of een wifi verbinding voldoende vindt. Ook bedrijven die hun werknemers willen beperken tot telefoonverkeer, kiezen voor een Sim Only abonnement met alleen bellen. Meestal zit er een royale hoeveelheid sms-berichten bij, maar er zijn nog enkele aanbieders die belminuten zonder sms’jes aanbieden.

Het onbeperkt bellen geldt altijd voor nummers binnen Nederland. Voor bellen naar 0900-nummers en telefoonnummers in het buitenland geldt altijd een toeslag. De hoogte daarvan is afhankelijk van uw provider.


Sim Only onbeperkt bellen: hoe onbeperkt is onbeperkt?

Met een onbeperkt bellen Sim Only abonnement kunt u onbeperkt kunt bellen, maar let op dat hierbij wel een Fair Use Policy geldt. Het is dus niet de bedoeling dat u 24 uur per dag belt. Maar bij normaal gebruik blijft u gemakkelijk binnen de grenzen van deze Fair Use Policy.

In de praktijk is onbeperkt bellen vooral rendabel voor zakelijke bellers. Bedrijven bellen over het algemeen meer dan particulieren, waardoor ze met een Sim Only abonnement voor onbeperkt bellen de onvoorspelbare variabele kosten uitschakelen en een vast, laag maandtarief krijgen. 


Beste Sim Only abonnement onbeperkt bellen

Het is verstandig om Sim Only onbeperkt bellen abonnementen met elkaar te vergelijken. Wilt u naast onbeperkt bellen, ook MB's en sms'jes bij uw Sim Only abonnement? Op basis van uw wensen kiest u vervolgens het Sim Only onbeperkt bellen abonnement dat het beste bij u past.

Sim Only onbeperkt bellen abonnement