Sim Only bellen

Belt u veel en wilt u graag een sim only abonnement afsluiten bij uw smartphone? Dan kunt u kiezen uit verschillende soorten sim only abonnementen. Op deze pagina leest u alles over sim only (onbeperkt) bellen abonnementen. Deze kunt u eventueel aanvullen met onbeperkt internet.

Onbeperkt bellen sim only

Een sim only abonnement is een abonnementsvorm bij een mobiele telefoon provider. Hierbij neemt u uitsluitend een maandelijks pakket belminuten, sms’jes en dataverkeer af. Een sim only abonnement is perfect voor wie al een (goede) smartphone heeft.

Voor wie alleen wil bellen zijn er abonnementen met veel of zelfs onbeperkte belminuten, maar zonder dataverkeer. Ook zijn er pakketten met onbeperkte belminuten en een kleine databundel. Tot slot bestaan er sim only abonnementen die op alle vlakken onbeperkt zijn: qua belminuten, sms-berichten en dataverkeer.

Onbeperkt bellen Sim Only

*Kies voor onbeperkt bellen en het aantal MB's dat u (minimaal) wenst

Voordelen en nadelen van onbeperkt bellen

Het zou jammer zijn als uw telefoonabonnement de gesprekstijd met uw familie, vrienden of geliefde beperkt. Daarom kan een bundel met onbeperkt bellen aantrekkelijk zijn voor u. Let wel op dat hier een Fair Use Policy bij geldt; het is dus niet de bedoeling dat u 24 uur per dag belt. Maar bij normaal gebruik, blijft u ver binnen de grenzen van deze Fair Use Policy.

In de praktijk is onbeperkt bellen vooral rendabel voor zakelijke bellers. Bedrijven bellen over het algemeen meer dan particulieren, waardoor ze met een sim only abonnement voor onbeperkt bellen de onvoorspelbare variabele kosten uitschakelen en een vast, laag maandtarief krijgen. Heeft u een eigen bedrijf? Ook dan kan een onbeperkt bellen abonnement erg handig zijn.

Sim only alleen bellen

Een sim only voor alleen bellen is een goede keuze voor wie een oudere mobiele telefoon heeft. Ook bedrijven die hun werknemers willen beperken tot telefoonverkeer, kiezen voor een sim only abonnement met alleen belminuten. Meestal zit er een royale hoeveelheid sms-berichten bij, maar er zijn nog enkele aanbieders die belminuten zonder sms’jes aanbieden.

Het onbeperkt bellen geldt altijd voor nummers binnen Nederland. Voor bellen naar 0900-nummers en telefoonnummers in het buitenland geldt altijd een toeslag. De hoogte daarvan is afhankelijk van uw provider.

Alleen bellen Sim Only afsluiten

*Kies voor 0 MB's en onbeperkt bellen

Sim only onbeperkt

Wilt u onbegrensd kunnen bellen, sms’en en internetten? Daarvoor bestaan onbeperkte sim only abonnementen. Hierbij is het maandtarief altijd hetzelfde, ongeacht uw gebruik.

Sim Only onbeperkt afsluiten

*Kies voor onbeperkt bellen en onbeperkt internet