Sim Only Internet

Geldt voor u ook dat u uw smartphone misschien wel meer gebruikt om online te zijn dan om te bellen of te sms’en? Dan is een Sim Only onbeperkt internet abonnement een interessante optie voor u.

Hiermee maakt u onbeperkt gebruik van mobiel internet zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over of u per ongeluk buiten uw bundel gaat. Wij leggen u graag uit waar u op moet letten bij het afsluiten en het gebruiken van een Sim Only data abonnement, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Sim Only abonnement afsluiten

Sim Only internet

Er zijn sim only abonnementen met alleen internet. Bellen en sms’en horen in dat geval niet bij de bundel. Een Sim Only internet abonnement is dan ook alleen interessant als u vrijwel nooit belt of sms’t, maar wel heel veel online bent op uw smartphone. Bellen doet u bijvoorbeeld via Skype, Whatsapp of Facetime.

Bij een Sim Only internet abonnement heeft u de keuze uit verschillende bundels. Welke bundel het beste bij u past, is uiteraard afhankelijk van het aantal MB’s dat u gemiddeld per maand gebruikt. Houd hier bij het kiezen van een nieuw Sim Only internet abonnement rekening mee en vraag voordat u een abonnement afsluit bij uw huidige provider op hoeveel MB’s u maandelijks gebruikt. Of wellicht heeft u hier zelf inzicht in middels een app van uw provider.

Onbeperkt internet Sim Only

Wie niet alleen veel gebruik maakt van mobiel internet, maar daarnaast ook volop wil kunnen bellen en sms’en, is beter af met een Sim Only abonnement met onbeperkt internet bundel. Hierbij kiest u voor een abonnement met belminuten en sms’jes en met de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van het internet met uw smartphone.

Het loont om Onbeperkt Sim Only internet abonnementen met elkaar te vergelijken. Let dan niet alleen op het bedrag dat u per maand betaalt, maar ook op de snelheid van het netwerk en of u met het Sim Only abonnement toegang heeft tot het 4G-netwerk.

Sim Only 4G in Europa

Als u naar het buitenland gaat, wilt u uiteraard ook uw Sim Only onbeperkt internet abonnement benutten. Binnen de EU kunt u gewoon gebruik maken van uw bundel zonder dat u hier voor hoeft te betalen. In landen die niet bij de EU horen, heeft u echter wel te maken met extra kosten voor roaming

Let echter wel op het feit dat de meeste providers andere regels hanteren voor het gebruik van onbeperkt internet in het buitenland. Vaak zit hier namelijk een datalimiet aan. Komt u hier overheen, dan betaalt u alsnog extra. Wij adviseren u daarom altijd, voordat u op reis gaat, bij uw provider na te vragen of u een datalimiet in het buitenland heeft en wat deze limiet is.

Sim Only onbeperkt

Bent u niet alleen een grootgebruiker van mobiel internet, maar belt en sms’t u ook veel? Dan is het goed om te weten dat er ook Sim Only onbeperkt abonnementen zijn. Hiermee kunt u niet alleen onbeperkt gebruik maken van het internet op uw smartphone, maar ook zoveel bellen en sms’en als u wilt.