Waar bent u naar op zoek?

Sim Only maandelijks opzegbaar

Een sim only abonnement is perfect voor wie nog geen nieuwe smartphone nodig heeft, maar wel graag een goedkoop abonnement bij zijn smartphone wil. De maandelijks opzegbare variant van zo'n sim only abonnement biedt flexibiliteit en vrijheid. En dat is precies waar het in de mobiele telefonie om draait.

Maandelijks opzegbaar sim only abonnement

Als u niet vast wilt zitten aan een langdurig telefoon abonnement, is een maandelijks opzegbaar sim only abonnement aantrekkelijk. Zo’n flexibel abonnement is bijvoorbeeld handig als overbruggingsperiode als u een verouderde smartphone hebt en op een aanbieding wacht, wanneer u binnenkort voor langere tijd naar het buitenland gaat, of wanneer u een simkaart voor een tijdelijke werknemer van uw bedrijf wilt nemen.

Maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement afsluiten

*Kies bij looptijd voor 1 maand

Sim only per maand

Mobiele telefoon providers binden klanten graag aan zich. Daarom zijn de maandelijks opzegbare sim only abonnementen een stukje duurder dan abonnementen met een contractduur van 1 of 2 jaar.

Voor zo’n maandelijks opzegbaar sim only abonnement heeft u een simlockvrij toestel nodig. Bij sommige providers betaalt u aansluitkosten. De opzegtermijn is vaak kort: zeg vóór het einde van de maand af en u betaalt de volgende maand niet meer. 

Bellen, sms'en en internetten

Sim only abonnementen die u elke maand op kunt zeggen bestaan er in allerlei vormen. De drie variabelen die de prijs bepalen zijn de hoeveelheid belminuten, sms’jes en dataverkeer (MB's). Zo zijn er sim only abonnementen met alleen (een beperkt aantal) belminuten of MB's, maar er zijn ook sim only abonnementen met onbeperkte belminuten, sms’jes en dataverkeer.