Top 10 gratis apps: Android games voor uw smartphone

In de Google Play Store vindt u vele applicaties voor uw smartphone. Een van de populairste secties is de Android games sectie. Elke dag komen er nieuwe spellen bij. Om het apps downloaden gemakkelijker te maken, hebben wij de beste apps voor u op een rijtje gezet. Want leuke apps zijn er om gespeeld te worden.

Top 10 gratis Android games voor uw smartphone
 

Angry Birds

Vogels naar varkens schieten is leuk. In ieder geval wel in Angry Birds, een van de populaire apps in de Google Play Store. U heeft een katapult, een bonte set vogels die kunnen ontploffen, in drieën kunnen splitsen of kunnen versnellen en een stel gemene varkens die uw eieren gestolen heeft. Doel is om deze varkens met zo min mogelijk vogels te vermorzelen. Let op: zeer verslavingsgevoelig.

Android games: Angry Birds

Angry Birds Go!

De vogels van Angry Birds kunnen meer dan alleen varkens pletten. En dus hebben de makers van het populaire spel Angry Birds Go! ontwikkeld. In een heuse zeepkistenrace probeert u alle obstakels te omzeilen. Vertraag de overige racers met grote ontploffingen en ballen die over ze heen rollen. Of gebruik een luchtbel om over de mederacers heen te zweven. 3,2,1… Go!

Wordfeud

Scrabble 2.0. Dat is Wordfeud, de app die u met vrienden speelt. Leg om de beurt woorden op het speelveld en probeer zo de meeste punten te verdienen. Gebruik dure letters of leg woorden zo neer dat ze dubbel of zelfs driedubbel scoren.

Android games: Wordfeud

Rummified

Naast Scrabble spelen we ook Rummikub op onze smartphone. Maak cijferreeksen of leg uw steentjes op kleur en probeer zo de meeste punten te verdienen. Met maximaal drie andere spelers maakt u van Rummikub een geheel nieuwe ervaring.

Ruzzle

Maak woorden in een digitale woordzoeker. Door letters met elkaar te verbinden tot een woord verdient u punten. Natuurlijk gaat dit op tijd: twee minuten, om precies te zijn. In drie rondes speelt u tegen vrienden. Wie na de drie rondes de meeste punten heeft gehaald, is de winnaar van het spel.

Draw Something

Draw Something haalt de kunstenaar in u naar boven. U maakt een tekening die uw vrienden proberen te raden. De moeilijkheidsgraad van de tekening bepaalt hoeveel munten u verdient. Heeft u voldoende munten verzameld, dan breidt u uw kleurencollectie uit met de meest uiteenlopende kleuren.

Android games: Draw Something

Candy Crush Saga

Dat snoep niet alleen om op te eten is, bewijzen de makers van Candy Crush Saga wel. De regels zijn eenvoudig: maak rijen van minimaal drie dezelfde snoepjes op een raster. Dit veroorzaakt een explosie, waarna weer nieuw snoepgoed verschijnt. Probeer zo het gestelde doel te behalen. Naarmate u verder komt, worden levels moeilijker en loopt de tijd sneller. Ook hier is suiker zeer verslavend.

Hay Day

Waan u een echte boer en bouw uw eigen boerderij. Compleet met kippen, koeien, varkens en schapen. Verbouw gewassen, verwerk ze tot producten, handel met uw boerenvrienden en word de beste boer van allemaal.

Temple Run

Rennen. Dat is wat u moet doen in de populaire app Temple Run. U bevindt zich in de jungle en probeert al rennend zoveel mogelijk obstakels te ontwijken.

Clash of Clans

Bouw uw eigen stad en verdedig het met man en macht. In Clash of Clans bent u de leider van uw eigen leger. Bescherm de inwoners tegen aanvallen van buitenaf, sluit bondgenootschappen, plunder andere steden voor goud en elixer en zie uw stad groeien.

Android Games: Clash of Clans

Schaf uw nieuwe smartphone aan

Bent u toe aan een nieuwe smartphone? Bij UnitedConsumers, in het kort UC, vindt u altijd de beste smartphones. En bij ons kunt u eenvoudig smartphone vergelijken. Zo vindt u altijd het toestel dat bij u past. U verdient meer.