Certified Pre-Owned

Veel klanten leveren bij Apple hun oude iPhone in en krijgen zo korting op een nieuw model iPhone. Deze ingeleverde iPhones worden door Apple gecontroleerd of het moederbord en de processor nog goed functioneren. Daarnaast krijgt de smartphone een nieuwe batterij en cover en wordt het toestel opnieuw verpakt inclusief nieuwe accessoires. Tot slot krijgt het toestel een Apple certificering en zo wordt het een officiële Apple Pre-Owned GSM. 

Voordelen Apple Certified Pre-Owned

  • Garantie: 1 jaar garantie op de Certified Pre-Owned iPhone.
  • 100% in orde: volledig gecheckt en vernieuwd door Apple zelf.
  • Besturingssysteem: altijd de laatste versie van besturingssysteem iOS
  • Voordelige Apple iPhone: unieke kans om in het bezit te komen van een iPhone.
  • Geen sprake van gebruikerssporen: een nieuwe behuizing zonder gebruikerssporen.
     

iPhone: design en gebruiksgemak
De iPhone van Apple wordt door velen geprezen om zijn gebruiksgemak en design. De smartphone is afgewerkt met hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een luxe uitstraling. Het besturingssysteem iOS is erg makkelijk in gebruik en hierdoor is de iPhone van Apple zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde smartphone gebruiker.

De iPhone van Apple was de eerste 'smartphone'. Apple staat voor innovatie. Elke nieuwe iPhone is beter dan het voorgaande model en de visie van Apple is de meest geavanceerde technologie eenvoudig maken. Doordat de belangrijkste applicaties reeds geïnstalleerd zijn op de GSM, is de iPhone vrijwel direct te gebruiken. Een abonnement bij uw iPhone betekent eenvoud en gebruiksgemak.

 

Keuze uit vele goedkope abonnementen
Bent u overtuigd van de mogelijkheden van de Certified Pre-Owned iPhone en wilt u een Apple iPhone met abonnement? Bij UnitedConsumers vindt u altijd het meest voordelige abonnement dat bij u past.